LCD widescreen-skærm

  HDMI til High Definition video

  Oplev High Definition medie-sjov! Dette store widescreen 220XW8 med HDMI og SPDIF til digital lyd og video i høj kvalitet har en enestående ydeevne og praktiske funktioner. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

HDMI til High Definition video

 • SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen. Med udgangspunkt i det scenarie, som du vælger, forbedrer SmartImage på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed på billeder og videoer, så du får en ultimativ synsoplevelse - det hele i realtid og med tryk på blot én knap.

 • SmartContrast: Giver fantastiske og fyldige sorte detajler

  SmartContrast: Giver fantastiske og fyldige sorte detajler

  SmartContrast er Philips' teknologi, som analyserer det indhold, du får vist, og automatisk justerer farver og kontrollerer lysstyrken af baggrundsbelysningen for dynamisk at forbedre kontrasten for de bedste digitale billeder og give optimal kontrast for bedre underholdning, når du ser video eller spiller spil med mange mørke nuancer. Når du vælger sparetilstand, bliver kontrasten justeret og baggrundsbelysningen finjusteret for en perfekt visning af hverdagens programmer på kontoret og mindre strømforbrug.

 • Optimer reaktionstiden for forskellige betragtningskrav.

  Optimer reaktionstiden for forskellige betragtningskrav.

  SmartResponse er en eksklusiv Philips-teknologi, der justerer reaktionstiden til programkrav, hvilket giver hurtigere reaktionstider for spil og videoer eller bedre farvemætning ved visning af fotos og stillestående billeder.

 • SmartAccessory personliggør og organiserer din arbejdsplads

  SmartAccessory personliggør og organiserer din arbejdsplads

  SmartAccessory er en innovativ og venlig løsning til nem og fleksibel tilslutning af tilbehør som et web-kamera eller kontorartikler på skærmens ramme for at holde orden på arbejdspladsen. Den er udstyret med clips med flere funktioner og en universalgrænseflade, der sættes på skærmens ramme og kan flyttes op/ned eller til venstre/højre, så den passer til en række tilhørende eller valgfrie holdere til kontorartikler og småt udstyr som web-kameraer, så arbejdsredskaber og personlige objekter placeres praktisk i øjenhøjde og lige ved hånden.

 • USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port giver brugeren mulighed for at tilslutte plug and play-multimedieenheder som f.eks. USB-hukommelsesenheder, kamera, bærbar harddisk, webkamera, PDA, printer og mange andre enheder, som har en USB-forbindelse. Den praktisk placerede USB 2.0-port på skærmen gør det muligt for USB 2.0-signaler at passere til computeren. Bemærk, at mange enheder som f.eks. kameraer og harddiske muligvis skal forsynes med yderligere strøm, da de har et større behov for strøm, end skærmens USB-port kan levere.

 • HDMI-forberedt til video og lyd af bedste kvalitet i ét enkelt kabel

  En HDMI-forberedt enhed har al den nødvendige hardware til at modtage HDMI-input (High-Definition Multimedia Interface) samt video- og lydsignaler i høj kvalitet, der sendes via et enkelt kabel fra en PC eller en række andre AV-kilder, herunder set-top-bokse, DVD-afspillere og AV-modtagere.

 • Pålidelig lydforbindelse via en SPDIF koaksialforbindelse

  Et SPDIF-koaksialkabel er en meget pålidelig måde at tilslutte digitale lydenheder på.

 • Stor, widescreen: IM, skriv mail, se videoer på én skærm

  En widescreen har et bredere billedformat, der kan vise mere underholdning eller flere oplysninger, så du har det sjovere og får mere arbejde fra hånden.

 • ActiveBright giver en høj lysstyrke og knivskarpe farver

  ActiveBright giver High Definition TV-lignende kvalitet ved at vise klare, knivskarpe farver og en stor betragtningsvinkel, som er det allerbedste indenfor mulitimedieunderholdning.

 • Problemfri justering af display-ydelse med SmartControl II

  SmartControl II er skærmbaseret software med en brugervenlig grafisk grænseflade på skærmen, som leder dig igennem finjustering af opløsning, farvekalibrering og andre displayindstillinger som f.eks. lysstyrke, kontrast, ur og fase, position, RGB, white point og – på modeller med indbyggede højttalere – lydstyrkeregulering.

 • Nyd multimedieoplevelser med indbyggede højttalere.

  Højttalere, der er indbygget i en skærm.

 • Afspil musik fra eksternt lydudstyr, selvom PC'en er slukket

  Den indbyggede og avancerede firmware sender lyd fra eksternt lydudstyr som f.eks. en bærbar båndoptager, CD- eller MP3-afspiller, selvom der ikke er noget videosignal.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i