LCD-skærm

  Verdens første PowerSensor-skærm, der nedsætter strømforbruget

  Green Philips 225B-skærmen med revolutionerende PowerSensor-teknologi registrerer, om der er brugere til stede og justerer strømforbruget derefter. Dermed nedsættes dit strømforbrug med op til 70 %. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm

22"w B-line, 1680 x 1050/format 16:10 225B1CB/00 Find lignende produkter

Verdens første PowerSensor-skærm, der nedsætter strømforbruget

 • PowerSensor: Sikrer lavere driftsomkostninger ved at spare energi

  PowerSensor: Sikrer lavere driftsomkostninger ved at spare energi

  PowerSensor er en indbygget "menneskedetektor", der udsender og modtager uskadelige infrarøde signaler for at bestemme, om en bruger er til stede. Sensoren reducerer automatisk skærmens lysstyrke, når brugeren fjerner sig fra skrivebordet, hvilket reducerer energiomkostningerne med op til 70 % og forlænger skærmens levetid.

 • SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Underholdning, Sparetilstand osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • TrueVision: Visning i laboratoriekvalitet

  TrueVision: Visning i laboratoriekvalitet

  TrueVision er en brancheførende, navnebeskyttet Philips test- og algoritme-teknologi til skærmjustering og finindstilling, en omfattende proces, som sikrer den ultimative skærmydelse, som overholder en standard, der er fire gange strengere end Microsofts Vista-krav, for hver eneste skærm, der forlader fabrikken – ikke bare nogle få stikprøver. Kun Philips gør sig så meget umage for at levere dette høje niveau af farvenøjagtighed og visningskvalitet i hver eneste nye skærm.

 • USB-port til at forbedre multimedieoplevelsen

  USB-port til at forbedre multimedieoplevelsen

  USB (Universal Serial Bus) er en standard-protokol til at forbinde PC'er med eksterne enheder. På grund af den høje hastighed til lave omkostninger er USB blevet den mest populære metode til at koble tilbehør til en computer. En port placeret på en monitor inden for brugerens rækkevidde sikrer en nem højhastighedsforbindelse til USB-enheder på et praktisk sted (Understøttelse af USB 2.0 afhænger af din PC's USB konfiguration. Når din monitor er forbundet til en PC, der understøtter USB 2.0, er den USB 2.0 kompatibel).

 • Problemfri justering af display-ydelse med SmartControl II

  SmartControl II er skærmbaseret software med en brugervenlig grafisk grænseflade på skærmen, som leder dig igennem finjustering af opløsning, farvekalibrering og andre displayindstillinger som f.eks. lysstyrke, kontrast, ur og fase, position, RGB, white point og – på modeller med indbyggede højttalere – lydstyrkeregulering.

 • Indbygget stereolyd til multimedieoplevelse

  Et par stereohøjttalere i høj kvalitet indbygget i en skærm. De kan være fremadrettede eller usynlige nedadrettede, opadrettede, bagudrettede osv. afhængigt af model og design.

 • Vip og drej, så du får den rigtige betragtningsvinkel

  Skærmtiltning og -drejning er en mekanisme, der er indbygget i skærmens fod, som giver dig mulighed for at dreje og vippe skærmen bagud eller fremad.

 • Høj energieffektivitet giver mindre elregninger

  Philips er med helt fremme, når det gælder om at sikre, at alle virksomhedens produkter skifter til energieffektive løsninger. Ved at bruge effektive strømforsyninger og via reduktion i antallet af komponenter har Philips sikret, at din skærm typisk bruger ca. 50 % mindre strøm end den tilsvarende model fra forrige generation. Energibesparelsen øges yderligere med et forbrug på kun 0,5 W i sleep-tilstand. Lavere strømforbrug giver mindre CO2-udledning. Du kan læse mere om Philips og energieffektivitet på www.philips.com/about/sustainability/oursustainabilityfocus/energyefficiency/index.page

 • Miljøvenlige materialer, der imødekommer gængse internationale standarder

  Med bæredygtighed som en strategisk drivkraft for virksomheden er det Philips' mål at bruge miljøvenlige materialer i hele sit nye produktsortiment. Blyfri materialer bruges i hele sortimentet. Til alle faste plasticdele, dele af metalkabinetter og emballeringsmateriale anvendes 100 % genanvendeligt materiale. Der er opnået en reduktion på op til 50 % i indholdet af kviksølv i lamper. Vi overholder nøje RoHs-standarder, som sikrer, at alle farlige materialer fjernes, og at der kun anvendes miljøvenlige materialer. Du kan læse mere om bæredygtighed og Philips på http://www.asimpleswitch.com/global/

 • EPEAT Silver sikrer mindre påvirkning af miljøet

  Philips' EPEAT Silver-certificerede skærme sikrer beskyttelsen af menneskers sundhed og miljøet og er yderst energieffektive, hvilket sikrer lav udledning af drivhusgasser, der bidrager til klimaforandringerne. Programmet EPEAT hjælper købere med at evaluere, sammenligne og udvælge skærme på baggrund af 51 miljøkriterier, der understøttes af det amerikanske EPA. EPEAT Silver er kun gyldig, hvis Philips registrerer produktet. Gå ind på www.epeat.net for at se dit lands registreringsstatus.

 • Højdejustering med op til 70 mm, så du opnår den bedste siddeposition

  Compact Ergo Base er en brugervenlig skærmfod fra Philips, som kan vippes, drejes og højdetilpasses, så enhver bruger kan indstille skærmen efter deres personlige behov.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i