LCD widescreen-skærm

  Forstærk din professionelle produktivitet

  En professionel LCD-skærm til erhvervsbrug: Den store widescreen Philips 230WP7 udfører arbejdet bedre med tredobbelt indgang og superbred betragtningsvinkel, mens en ergonomisk base og USB-løsning forbedrer komforten. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD widescreen-skærm

23", WUXGA 230WP7NS/00 Find lignende produkter

Forstærk din professionelle produktivitet

 • Stor, widescreen perfekt til visning af to A4-sider side om side

  En stor widescreen-skærm forbedrer produktiviteten ved at vise to A4-sider side om side.

 • Skærmen drejer 90 °og har smart kabelstyring

  Super Ergo-foden er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus en intelligent kabelføring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Konstrueret til perfekt justering af højde og vinkel

  Ergonomisk design gør Philips-skærme menneskevenlige med justering af hældning, drejning og højde, så hver bruger kan placere skærmen med maksimal visningskomfort og effektivitet.

 • Klar til Windows Vista

  Philips' Vista-forberedte skærme er gjort klar til en levende og fascinerende visning af dette nye, visuelt sofistikerede og krævende Windows-operativsystem, som er designet til at forbedre din underholdningsoplevelse, gøre dig mere produktiv og sætte dig i stand til at kontrollere din computeroplevelse hjemme og på kontoret, idet det gør det hurtigt, effektivt og nemt at se, finde og organisere information til arbejde og leg.

 • SmartManage-kompatibilitet muliggør LAN-baseret udstyrsadministration

  SmartManage er et system, der overvåger, styrer og kontroller status for skærmenheder, og som via et LAN-netværk kan give fjernsupport til brugere, der har problemer.

 • Strømforbrug under gennemsnittet for typen

  Reduktion af den elektriske strøm, der kræves til drift af enheden.

 • WUXGA, bredformat med 1920x1200-opløsning giver skarpere billeder.

  Bredformat fra Ultra Extended Graphics Array. En skærmspecifikation, som kan vise en opløsning på 1920 x 1200 eller ca. 2,3 millioner pixel.

 • Bredeste betragtningsvinkel på op til 178 °

  Den bredeste betragtningsvinkel på op til 178 ° giver tydelig visning fra alle vinkler.

 • Tre muligheder for signalindgang giver maksimal fleksibilitet for skærmen

  Den tredobbelte indgang er en måde at vise digitale og analoge signaler på. En skærm med tredobbelt indgang har ét D-Sub- (VGA) og ét DVI-I-stik. "DVI-I"-stikket understøtter enten en digital eller en analog signalindgang via en adapter (ekstraudstyr), hvilket giver maksimal skærmfleksibilitet og en garanti mod at din skærm bliver forældet.

 • Indbygget højhastigheds-USB 2.0-løsning for nem tilslutning

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokol til tilslutning af tilbehør til PC'er. Da USB giver høj hastighed til en overkommelig pris, er det blevet den mest populære måde at slutte tilbehør til PC'er på. Ved at placere en USB 2.0-løsning på en skærm tilbyder Philips en praktisk placeret og brugervenlig højhastigheds-USB-forbindelse til læsning, skrivning, indlæsning og overførsel af programmer, data, digitale medier eller musikfiler til, fra og mellem din PC og en eller flere USB-enheder.

 • Nemt at tilpasse skærmindstillinger med Philips SmartControl

  PC-software til finindstilling af skærmen. Philips giver brugere to muligheder for tilpasning af skærmindstillinger. De kan enten bruge On Screen Display-menuen vha. knapperne på selve skærmen eller bruge softwaren Philips SmartControl til at tilpasse skærmindstillingerne på en enkel måde.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i