LCD-skærm med SmartImage

  LCD-skærm med SmartImage

  Stilfuld og højtydende skærm

  Gør visningsoplevelsen mere intens med denne stilfulde Philips Gioco-skærm. Det ikoniske design med ultrasmal ramme, fremragende farver og uovertruffen billedydeevne betyder, at Philips Gioco er klar til at gøre underholdningen utroligt medrivende! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm med SmartImage

Gioco, 23"/58, 4 cm, Full HD IPS-skærm 238C4QHSN/00 Find lignende produkter

Stilfuld og højtydende skærm

så du kan fordybe dig i underholdningen

 • AH-IPS LED giver meget klare billeder med levende farver

  AH-IPS LED giver meget klare billeder med levende farver

  Den nyeste Philips-skærm anvender avancerede AH-IPS-paneler, som vha. forbedret struktur sikrer suveræn farvegengivelse, reaktionstid og optimeret strømforbrug sammenlignet med andre paneler med bred synsvinkel. I modsætning til standard TN-paneler har AH-IPS-paneler den mindste gammavariation og kan derfor vise korrekte farver selv ved 178/178 grader og i pivottilstand. Med sin fremragende ydeevne er det specielt velegnet til programmer, der kræver nøjagtige farver og ensartet lysstyrke altid, som f.eks. fotoretouching, grafikprogrammer og internetsurfing.

 • HDMI-udgang til underholdning i Full HD

  HDMI-udgang til underholdning i Full HD

  En enhed med HDMI-udgang har al den nødvendige hardware til at modtage HDMI-input (High-Definition Multimedia Interface) samt video- og lydsignaler i høj kvalitet, der sendes via et enkelt kabel fra en PC eller en række andre AV-kilder, herunder set-top-bokse, DVD-afspillere og AV-modtagere og videokameraer.

 • SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Underholdning, Sparetilstand osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • SmartContrast giver fyldige sorte detaljer

  SmartContrast giver fyldige sorte detaljer

  SmartContrast Philips-teknologi, der analyserer det indhold, du får vist, og automatisk justerer farver og styrer baggrundsbelysningens lysstyrke for dynamisk at forbedre kontrasten. På den måde får du den bedste kvalitet digitale billeder og video, samt når du spiller spil med mange mørke nuancer. Hvis du vælger sparetilstand, justeres kontrasten, og baggrundsbelysningen finjusteres, så du får en helt perfekt visning af hverdagens programmer på kontoret og mindre strømforbrug.

 • SmartKolor giver detaljerede og levende billeder

  SmartKolor giver detaljerede og levende billeder

  SmartKolor er en avanceret farveudvidelsesteknologi, der er i stand til at udvide skærmens visuelle farveskala. Ved at øge skærmens RGB-niveau giver funktionen dig detaljerede, levende billeder og giver dig en enestående oplevelse af fotos og videoer.

 • SmartTxt giver forbedret læseoplevelse

  SmartTxt giver forbedret læseoplevelse

  SmartTxt er en avanceret algoritme, der forbedrer læsning af tekstbaserede programmer som f.eks. PDF-dokumenter eller e-bøger, hvilket normalt kræver mere fokus og koncentration. SmartTxt-funktionen øger kontrasten og skarpheden i tekstindhold mhp. bedre læsbarhed. Optimering til læsning gennemføres ved at justere skærmens gråtoneskala samt hvidbalance, lysstyrke og kontrast.

 • LED-teknologi med naturlige farver

  Hvide LED'er er Solid State-enheder, der lyser op til fuld, ensartet lysstyrke hurtigere og dermed sparer opstartstid. LED'erne er uden kviksølv. Det medfører mulighed for miljøvenligt genbrug og bortskaffelse. LED'erne giver også bedre mulighed for dæmpning af LCD-baggrundsbelysning og dermed superhøjt kontrastforhold. Det giver suveræn farvegengivelse takket være den ensartede lysstyrke over hele skærmen.

 • Minimalistisk look med ultratynd ramme

  Ved hjælp af den nyeste panelteknologi er de nye Philips-skærme designet med en minimalistisk tilgang ved at begrænse den udvendige rammetykkelse til omkring 2,5 mm. Kombineret med panelets Black Matrix-stribe på ca. 9 mm reduceres de samlede rammemål betydeligt, hvilket sikrer minimale distraktioner og maksimal visningsstørrelse. Den ultratynde ramme er specielt velegnet til opsætninger med flere skærme, som f.eks. til spil, grafisk design og professionelle anvendelser, hvor man får fornemmelsen af at bruge én stor skærm.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i