Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/241b7qpjeb_00/241b7qpjeb_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
    Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

    LCD-skærm med PowerSensor

    Klare visninger, effektiv ydeevne

    PowerSensor-skærmen fra Philips med 85 % genbrugsplastik og et kabinet uden PVC og BFR er perfekt til at sikre miljøvenlig produktivitet Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm med PowerSensor

B-line, 24 (23, 8" / 60, 5 cm diag.), Full HD (1920 x 1080) 241B7QPJEB/00 Find lignende produkter

Klare visninger, effektiv ydeevne

med PowerSensor

  • IPS-teknologi for visning af alle farver og bred betragtningsvinkel

    IPS-teknologi for visning af alle farver og bred betragtningsvinkel

    IPS-skærme anvender avanceret teknologi, der giver dig ekstra brede betragtningsvinkler på 178/178 grader, så du kan se skærmen fra næsten enhver vinkel – selv i 90-graders pivottilstand! I modsætning til almindelige TN-paneler opnår du med IPS-skærme bemærkelsesværdigt skarpe billeder med levende farver, så den ikke alene er perfekt til fotos, film og søgning på nettet, men også til professionelle applikationer, der stiller krav om nøjagtige farver og ensartet lysstyrke til enhver tid.

  • Glas fra kant til kant og en smal ramme for et perfekt udseende

    Glas fra kant til kant og en smal ramme for et perfekt udseende

    De nye displays fra Philips har ultratynde rammer, der giver minimal distraktion og en maksimal visningsstørrelse. Den ultratynde ramme er specielt velegnet til opsætninger med flere skærme, f.eks. til spil, grafisk design og professionelle anvendelser, hvor man får fornemmelsen af at bruge én stor skærm.

  • SmartImage-forudindstillinger til nemme, optimerede billedindstillinger

    SmartImage-forudindstillinger til nemme, optimerede billedindstillinger

    SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Foto, Film, Spil osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

  • LowBlue-tilstand for nem produktivitet, der skåner øjnene

    LowBlue-tilstand for nem produktivitet, der skåner øjnene

    Undersøgelser har vist, at ligesom ultraviolette stråler kan forårsage øjenskader, kan også blå lysstråler med kort bølgelængde fra LED-displays forårsage øjenskader og påvirke synet over tid. Philips LowBlue-tilstanden anvender en smart softwareteknologi til at reducere skadeligt blåt kortbølgelys.

  • Mindre øjentræthed med flimmerfri teknologi

    Mindre øjentræthed med flimmerfri teknologi

    På grund af den særlige styring af lysstyrke på LED-baggrundsbelyste skærme oplever nogle brugere flimmer på skærmen, hvilker gør øjnene trætte. Philips' flimmerfrie teknologi anvender en ny løsning til at regulere lysstyrke og reducere flimmeret, så du får en mere behagelig oplevelse.

  • SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

    SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

    SmartErgoBase er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus kabelstyring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

  • PowerSensor sparer på op til 80 % af energiomkostningerne

    PowerSensor sparer på op til 80 % af energiomkostningerne

    PowerSensor er en indbygget "menneskedetektor", der udsender og modtager uskadelige infrarøde signaler for at bestemme, om en bruger er til stede. Sensoren reducerer automatisk skærmens lysstyrke, når brugeren fjerner sig fra skrivebordet, hvilket reducerer energiomkostningerne med op til 80 % og forlænger skærmens levetid

  • USB 3.0 gør det muligt med hurtige dataoverførsler og opladning af smartphones

    USB 3.0 med superhastighed anvender 5,0 gbit/s overførselshastighed, hvilket er ca. 10 gange hurtigere end USB 2.0-standarden. Det reducerer overførselshastigheden markant og sparer dig både tid og penge. Med større båndbredde, superhurtige overførselshastigheder, bedre strømstyring og en overlegen ydeevne sætter USB 3.0 den nyeste standard, så du kan bruge enheder med stor lagerkapacitet. Sync-N-Go-teknologi sikrer, at du ikke længere skal vente på, at der bliver ledig båndbredde. Din investering i USB 2.0 enheder er beskyttet, da de er bagudkompatible.

  • SmartConnect med DisplayPort, HDMI- og VGA-tilslutninger

    Med en stor mængde tilslutningsmuligheder er disse Philips-skærme udstyret med flere tilslutninger som f.eks. VGA, DisplayPort eller universelt HDMI-stik, der gør dig i stand til at nyde ukomprimeret video- og lydindhold i høj opløsning. USB-tilslutninger sikrer, at du kan nyde fantastisk hastighed for dataoverførsler, mens du har globale tilslutningsmuligheder. Uanset hvilken kilde du bruger, kan du være sikker på, at denne Philips-skærm vil sikre, at din investering ikke bliver forældet i den nærmeste fremtid!

  • Indbyggede stereohøjttalere til multimedier

    Et par stereohøjttalere i høj kvalitet indbygget i en skærm. De kan være fremadrettede eller usynlige nedadrettede, opadrettede, bagudrettede osv. afhængigt af model og design.

  • 85% genbrugsplastik med TCO Edge

    TCO Edge-certificering gives til produkter, der overgår eksisterende øko-mærkningsprogrammer. Da den ligger over TCO-standardkravene, kræves det blandt andet også, at produktet bruger minimum 85% af genbrugsplastikken, er energieffektivt, bruger et minimum af farlige materialer, har en 100 % genanvendelig emballage, og er designet til nem genbrug. Du kan være helt sikker på, at denne skærm fra Philips er et produkt med banebrydende teknologi, som er bedst i klasse ICT, og gavner dig og planeten, mens den er med til at sikre, at du foretager et ansvarligt, grønt it-køb!

Se alle specifikationer
  • "IPS"-ordmærket/-varemærket og relaterede patenter på teknologier tilhører deres respektive ejere.
  • EPEAT Gold er kun gyldig, hvis Philips registrerer produktet. Gå ind på www.epeat.net for at se dit lands registreringsstatus.
  • Hurtig opladning via BC 1.2 standard
  • Reaktionstidsværdi svarende til SmartResponse

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i