LCD-skærm med LED-baggrundsbelysning

  LCD-skærm med LED-baggrundsbelysning

  Slap af i dine øjne

  Den innovative Philips LightFrame 2-skærm med den unikke ramme udsender en bestemt bølgelængde af køligt blåt lys, som reducerer træthed i øjnene og forbedrer din koncentration, så du får en større følelse af velvære. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm med LED-baggrundsbelysning

LightFrame 2™, 23, 6"/60 cm 248X3LFHSB/00 Find lignende produkter

Slap af i dine øjne

Den innovative LightFrame-skærm reducerer træthed i øjnene

 • SmartImage - optimeret til brugervenlighed

  SmartImage - optimeret til brugervenlighed

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Foto, Film, Spil osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • SmartKolor giver detaljerede og levende billeder

  SmartKolor giver detaljerede og levende billeder

  SmartKolor er en avanceret farveudvidelsesteknologi, der er i stand til at udvide skærmens visuelle farveskala. Ved at øge skærmens RGB-niveau giver funktionen dig detaljerede, levende billeder og giver dig en enestående oplevelse af fotos og videoer.

 • SmartTxt giver forbedret læseoplevelse

  SmartTxt giver forbedret læseoplevelse

  SmartTxt er en avanceret algoritme, der forbedrer læsning af tekstbaserede programmer, f.eks. PDF-dokumenter eller digitale bøger, der som regel kræver mere fokus og koncentration.

 • HDMI-udgang til underholdning i 16:9 Full HD

  HDMI-udgang til underholdning i 16:9 Full HD

  En enhed med HDMI-udgang har al den nødvendige hardware til at modtage HDMI-input (High-Definition Multimedia Interface) samt video- og lydsignaler i høj kvalitet, der sendes via et enkelt kabel fra en PC eller en række andre AV-kilder, herunder set-top-bokse, DVD-afspillere og AV-modtagere og videokameraer.

 • Nyskabende LightFrame™-teknologi lader dine øjne slappe af

  Med den unikke LightFrame-teknologi fortsætter Philips en lang tradition for at gøre meningsfuld brug af nyskabelser. LightFrame-teknologi er baseret på den videnskabelige læresætning, at blåt lys, der passerer gennem øjets tredje receptor, opfrisker dit biologiske ur, gør dig energisk og giver dig en større følelse af velvære. Ved at bruge specialudviklede, eksklusive materialer udsender Philips LightFrame-skærmen en særlig bølgelængde af blåt lys fra rammen, som hjælper med at reducere træthed i øjnene og forbedre din koncentration selv efter lange perioder foran skærmen.

 • LED-teknologi, der giver strålende billeder

  Hvide LED'er er Solid State-enheder, der lyser op til fuld, ensartet lysstyrke hurtigere og dermed sparer opstartstid. LED'erne er uden kviksølv. Det medfører mulighed for miljøvenligt genbrug og bortskaffelse. LED'erne giver også bedre mulighed for dæmpning af LCD-baggrundsbelysning og dermed superhøjt kontrastforhold. Det giver suveræn farvegengivelse takket være den ensartede lysstyrke over hele skærmen.

 • Miljøvenlige materialer, der lever op til internationale standarder

  "Philips bestræber sig på at bruge bæredygtige og miljøvenlige materialer i alle vores skærme. Til alle faste plastikdele, dele af metalkabinetter og emballeringsmaterialer anvendes 100 % genanvendeligt materiale. I udvalgte modeller benytter vi op til 65 % genbrugsplastik. Streng overholdelse af RoHS-standarderne sikrer en væsentlig reduktion eller komplet eliminering af giftige stoffer som f.eks. bly. Indholdet af kviksølv i skærme med CCFL-baggrundsbelysning er reduceret betydeligt, og det er helt elimineret i skærme med LED-baggrundsbelysning. Besøg Philips @ http://www.asimpleswitch.com/global/ for at få mere at vide.

 • Miljøvenligt display uden kviksølv

  Philips-skærme med LED-baggrundsbelysning er uden kviksølv (som er én af de mest giftige, naturlige stoffer for mennesker og dyr). Det mindsker skærmens miljøbelastning i hele produktets levetid, lige fra fremstilling til bortskaffelse.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i