Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/258b6queb_00/258b6queb_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LCD-skærm med USB-C-dock

  Gør tilslutningerne mere enkle

  Enkel USB-C-tilslutning og krystalklare IPS-billeder. Philips B Line-skærmen med USB-C-stik giver mulighed for enkel tilslutning af notebook via ét kabel med høj data- og videohastighed til en krystalklar QHD IPS-skærm samt opladning af notebook. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm med USB-C-dock

B-line, 63, 4 cm (25"), Quad HD (2560 x 1440) 258B6QUEB/00 Find lignende produkter

Gør tilslutningerne mere enkle

med revolutionerende USB-C

 • Alle dine tilslutninger via ét USB-C-kabel

  Alle dine tilslutninger via ét USB-C-kabel

  Det nye USB 3.1 Type-C-kabel med et slankt og vendbart stik giver nem tilslutning med ét enkelt kabel. Med USB 3.1 får du den hurtigste hastighed, 20 gange så hurtigt som USB 2.0, så du kan overføre en 4K-film på mindre end 60 sekunder. Gør det nemt at tilslutte alt dit tilbehør til din skærm som en dock med ét kabel til din notebook, herunder video i høj opløsning fra din pc til skærmen. Desuden giver USB-C også mulighed for at levere strøm til og oplade din notebook fra skærmen, så du ikke behøver yderligere strømkabler. Alle dine tilslutninger via ét enkelt kabel.

 • Tynd ramme fra kant til kant, der giver et strømlinet udseende

  Tynd ramme fra kant til kant, der giver et strømlinet udseende

  De nye displays fra Philips har ultratynde rammer, der giver minimal distraktion og en maksimal visningsstørrelse. Den ultratynde ramme er specielt velegnet til opsætninger med flere skærme, f.eks. til spil, grafisk design og professionelle anvendelser, hvor man får fornemmelsen af at bruge én stor skærm.

 • SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus kabelstyring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • IPS-teknologi for visning af alle farver og bred betragtningsvinkel

  IPS-teknologi for visning af alle farver og bred betragtningsvinkel

  IPS-skærme anvender avanceret teknologi, der giver dig ekstra brede betragtningsvinkler på 178/178 grader, så du kan se skærmen fra næsten enhver vinkel – selv i 90-graders pivottilstand! I modsætning til almindelige TN-paneler opnår du med IPS-skærme bemærkelsesværdigt skarpe billeder med levende farver, så den ikke alene er perfekt til fotos, film og søgning på nettet, men også til professionelle applikationer, der stiller krav om nøjagtige farver og ensartet lysstyrke til enhver tid.

 • Mindre øjentræthed med flimmerfri teknologi

  Mindre øjentræthed med flimmerfri teknologi

  På grund af den særlige styring af lysstyrke på LED-baggrundsbelyste skærme oplever nogle brugere flimmer på skærmen, hvilker gør øjnene trætte. Philips' flimmerfrie teknologi anvender en ny løsning til at regulere lysstyrke og reducere flimmeret, så du får en mere behagelig oplevelse.

 • SmartImage-forudindstillinger til nemme, optimerede billedindstillinger

  SmartImage-forudindstillinger til nemme, optimerede billedindstillinger

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Foto, Film, Spil osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • Krystalklare billeder med Quad HD 2560 x 1440 pixel

  Disse nye Philips-skærme leverer krystalklare Quad HD-billeder i 2560 x 1440 eller 2560 x 1080 pixel. Ved at udnytte paneler med høj pixeltæthed, der muliggøres af kilder med stor båndbredde som f.eks. DisplayPort, HDMI og Dual-link DVI, vil disse nye skærme gøre dine billeder og din grafik levende. Uanset om du er en krævende professionel bruger, der har brug for meget detaljerede oplysninger til CAD-CAM-løsninger, om du bruger 3D-grafiske programmer, eller om du er et økonomisk geni, der arbejder med kæmpestore regneark. Philips-skærmene giver dig krystalklare billeder.

 • Indbyggede stereohøjttalere til multimedier

  Et par stereohøjttalere i høj kvalitet indbygget i en skærm. De kan være fremadrettede eller usynlige nedadrettede, opadrettede, bagudrettede osv. afhængigt af model og design.

Se alle specifikationer
 • "IPS"-ordmærket/-varemærket og relaterede patenter på teknologier tilhører deres respektive ejere.
 • EPEAT Gold er kun gyldig, hvis Philips registrerer produktet. Gå ind på www.epeat.net for at se dit lands registreringsstatus.
 • Reaktionstidsværdi svarende til SmartResponse
 • Hurtig opladning via BC 1.2 standard
 • Viste notebook, tastatur og mus er udelukkende medtaget som illustration og ikke inkluderet i produktet.
 • Enheden skal understøtte USB-C med DP Alt-tilstand for at understøtte USB-C-videotransmission
 • Opladning af notebook afhængigt af producent

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i