3D LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

  3D LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

  Oplev 3D-spil på din store skærm

  Fordyb dig i 3D-spil på Philips 273G LED-skærmen. Med stor skærm, Active shutter 3D-briller og flere HDMI-indgange er spil nu blevet endnu mere spændende! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

3D LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

G-line, 27"/68, 6 cm, 3D, shutter-briller 273G3DHSB/00 Find lignende produkter

Oplev 3D-spil på din store skærm

 • 3D Max 120Hz

  3D Max 120Hz

  Bliv begejstret med 3D-spil, -film og fotos med Philips 3D Max 120Hz-skærm. Frigør dig med de trådløse Active shutter-briller, som giver ægte dybde i Full HD-opløsning. Den medfølgende software gør det ikke kun muligt at spille 3D-spil, men forvandler også 2D-indhold til 3D. Takket være brug af den seneste generation af hurtigtskiftende skærme for ægte dybde og realisme i 1920x1080-opløsning vil de nyeste 3D PC- og Blu-Ray-spil se fantastisk glatte og skarpe ud. 3D-videoer og -film med den virkelighedstro dybde vil få dig til at fordybe dig i handlingen.

 • SmartContrast på 20.000.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  SmartContrast på 20.000.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  Du vil have LCD-fladskærmen med den højeste kontrast og de mest levende billeder. Avanceret videobehandling fra Philips kombineret med unik teknologi, der giver voldsom nedtoning og fremmer baggrundsbelysningen, skaber levende billeder. SmartContrast forøger kontrasten med enestående sortniveau og nøjagtig gengivelse af mørke skygger og farver. Det giver et klart, livagtigt billede med høj kontrast og levende farver.

 • SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Underholdning, Sparetilstand osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • SmartResponse - 2 ms opfriskning til 2D-spil

  SmartResponse - 2 ms opfriskning til 2D-spil

  SmartResponse er en eksklusiv overdrive-teknologi fra Philips, som automatisk justerer svartiderne til specifikke anvendelsesformål såsom spil og film, der kræver hurtigere svartider, med henblik på at producere billeder, der er fri for sløring, forsinkelser og visuelt ekko

 • Automatisk 3D med de nyeste Blu-ray- og spilkonsoller med HDMI

  Med Blu-ray-spil og -filmafspillere med HDMI 1.4a-kompatibelt stik skifter Philips 3D-skærmen automatisk til 3D og giver dig fantastiske billeder med det samme. Nu er det slut med at rode med justeringer!

 • Trådløse Active 3D shutter-briller er nemme at bruge

  Slip dig selv løs med de trådløse og genopladelige Active Shutter-briller. Slut med bekymringer om begrænsede visningsvinkler, når du spiller dine yndlingsspil og ser video.

 • Giv dit 2D-indhold 3D-dybde med PC-software

  Genopfind din gamle 2D-samling af spil, film og video med den medfølgende PC-software. Med et klik med musen kan du se dem forvandle sig med fantastisk 3D-dybde.

 • LED-teknologi, der giver strålende billeder

  Hvide LED'er er Solid State-enheder, der lyser op til fuld, ensartet lysstyrke hurtigere og dermed sparer opstartstid. LED'erne er uden kviksølv. Det medfører mulighed for miljøvenligt genbrug og bortskaffelse. LED'erne giver også bedre mulighed for dæmpning af LCD-baggrundsbelysning og dermed superhøjt kontrastforhold. Det giver suveræn farvegengivelse takket være den ensartede lysstyrke over hele skærmen.

 • Nemt at tilpasse skærmindstillinger med Philips SmartControl

  PC-software til finindstilling af skærmen. Philips giver brugere to muligheder for tilpasning af skærmindstillinger. De kan enten bruge On Screen Display-menuen vha. knapperne på selve skærmen eller bruge softwaren Philips SmartControl til at tilpasse skærmindstillingerne på en enkel måde.

 • Miljøvenligt display uden kviksølv

  Philips-skærme med LED-baggrundsbelysning er uden kviksølv (som er en af de mest giftige naturlige stoffer for mennesker og dyr). Det giver mulighed for miljøvenlig anvendelse i hele produktets levetid, lige fra fremstilling til bortskaffelse.

Se alle specifikationer
 • Hvis du oplever ubehag som f.eks. svimmelhed, hovedpine eller desorientering anbefaler vi, at du ikke ser 3D i længere tid ad gangen.
 • Forældre bør holde øje med deres børn, mens de ser 3D, og sikre sig, at de ikke oplever ubehag som nævnt ovenfor. Det anbefales, at børn under 6 år ikke ser 3D.
 • Læs instruktionsmanualen omhyggeligt for at lære mere om 3D og sundhed
 • Bemærk, at PC-software (TriDef 3D) til 3D-spil kræver AMD/ATI-grafikkort.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i