5K LCD skærm med PerfectKolor

  5K LCD skærm med PerfectKolor

  Præcise detaljer og klarhed

  Se detaljer som aldrig før med den nye Philips 5K UHD-skærm. 14,7 millioner pixel giver knivskarpe billeder til dit mest detaljerede arbejde. PerfectKolor-teknologi sikrer nøjagtige og ensartede farver hver gang. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance 5K LCD skærm med PerfectKolor

P-line, 27" (68, 6 cm), 5K UHD (5120 x 2880) 275P4VYKEB/00 Find lignende produkter

Præcise detaljer og klarhed

med UltraClear 5K UHD opløsning

 • 5K Ultra HD opløsning (5120 x 2880) for ultraklare billeder

  5K Ultra HD opløsning (5120 x 2880) for ultraklare billeder

  14,7 millioner pixel for præcise og skarpe detaljer. Med 5K Ultra HD opløsning og fire gange Quad HD får du detaljer og perfekte resultater, som du aldrig har set magen til.

 • PLS LED-vidvinkelteknologi giver nøjagtige billeder og farver

  PLS LED-vidvinkelteknologi giver nøjagtige billeder og farver

  PLS-skærme anvender avanceret teknologi, der giver dig ekstra brede betragtningsvinkler på 178/178 grader, så du kan se skærmen fra næsten enhver vinkel – selv i 90-graders pivottilstand! I modsætning til almindelige TN-paneler opnår du med PLS-skærme bemærkelsesværdigt skarpe billeder med levende farver, så den ikke alene er perfekt til fotos, film og søgning på nettet, men også til professionelle applikationer, der stiller krav om nøjagtige farver og ensartet lysstyrke til enhver tid.

 • Mindre øjentræthed med flimmerfri teknologi

  Mindre øjentræthed med flimmerfri teknologi

  På grund af den særlige styring af lysstyrke på LED-baggrundsbelyste skærme oplever nogle brugere flimmer på skærmen, hvilker gør øjnene trætte. Philips' flimmerfrie teknologi anvender en ny løsning til at regulere lysstyrke og reducere flimmeret, så du får en mere behagelig oplevelse.

 • Professionelle farvestandarder 99 % AdobeRGB, 100 % sRGB

  Professionelle farvestandarder 99 % AdobeRGB, 100 % sRGB

  Den perfekte farve – du genkender den, når du ser den. Disse nye skærme har klare paneler af høj kvalitet, og det giver fyldige og nøjagtige farver fra alle vinkler. Vær sikker på, at dine farver er ensartede med professionelle farver iht. branchestandarden, 99% Adobe RGB og 100% sRGB. Farvepræcision direkte fra kassen med fabrikskalibrerede farver giver dig tryghed lige fra starten. Juster farven i henhold til dine nøjagtige standarder med seksakset brugerdefineret farvejustering. Spar tid og penge med Philips skærme med PerfectKolor teknologi.

 • 1,074 milliarder farver, som gør det muligt at opnå jævne farveovergange og detaljer

  1,074 milliarder farver, som gør det muligt at opnå jævne farveovergange og detaljer

  10 bit-displayet leverer en fyldig farvedybde med 1,074 milliarder farver og 12 bit intern behandling, så bløde, naturlige farver kan genskabes uden overgange og farvebånd.

 • SmartUniformity for ensartede billeder

  SmartUniformity for ensartede billeder

  Udsving i lysstyrke og farve på LCD-skærme er et udbredt fænomen. Philips SmartUniformity-funktionen giver nøjagtige billeder, hvad angår lysstyrke, hvilket er afgørende for fotografering, design og trykning. Med en farvemetrik til vurdering af farvenøjagtigheden er denne funktion kalibreret til at opfylde en gennemsnitlig luminansensartethed, der er større end 95 %. Ved at vælge denne funktion får du ensartede og nøjagtige billeder.

 • SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus kabelstyring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Webkamera med mikrofon til tilslutning og samarbejde

  Indbygget webkamera og mikrofon giver dig mulighed for at se og kommunikere med dine kolleger og kunder. Denne simple løsning giver dig mulighed for at samarbejde og dele, mens du sparer på vigtige tids- og rejserelaterede omkostninger.

 • Indbyggede stereohøjttalere til multimedier

  Et par stereohøjttalere i høj kvalitet indbygget i en skærm. De kan være fremadrettede eller usynlige nedadrettede, opadrettede, bagudrettede osv. afhængigt af model og design.

 • USB 3.0 gør det muligt med hurtige dataoverførsler og opladning af smartphones

  USB 3.0 med superhastighed anvender 5,0 gbit/s overførselshastighed, hvilket er ca. 10 gange hurtigere end USB 2.0-standarden. Det reducerer overførselshastigheden markant og sparer dig både tid og penge. Med større båndbredde, superhurtige overførselshastigheder, bedre strømstyring og en overlegen ydeevne sætter USB 3.0 den nyeste standard, så du kan bruge enheder med stor lagerkapacitet. Sync-N-Go-teknologi sikrer, at du ikke længere skal vente på, at der bliver ledig båndbredde. Din investering i USB 2.0 enheder er beskyttet, da de er bagudkompatible.

Se alle specifikationer
 • Smart-reaktionstiden er den optimale værdi fra enten GtG-tests eller GtG-tests (BW).
 • Hurtig opladning via BC 1.2 standard
 • Understøttelse af 5120 x 2880 opløsning kræver to DisplayPort kabler fra det understøttede grafikkort til skærmen.
 • Kun følgende NVIDIA grafikkort understøtter skærmen ved 5120 x 2880 opløsning: GeForce: GTX980, Quadro: K2200, K4200, K5200.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i