Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278c4qhsn_00/278c4qhsn_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LCD-skærm med Ambiglow

  Strålende Ambiglow-skærm

  Gør din TV-oplevelse mere intens med denne ikoniske Philips Gioco-skærm med Ambiglow. Ved at skabe en lyskrans, der matcher billedet på skærmen, forstørrer det nyskabende Ambiglow visuelt skærmen, så du får underholdning, du virkelig kan fordybe dig i Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm med Ambiglow

Gioco, 27" (68, 6 cm), Ambiglow-skærm 278C4QHSN/00 Find lignende produkter

Strålende Ambiglow-skærm

så du kan fordybe dig i underholdningen

 • Ambiglow gør underholdningen mere intens med en lyskrans

  Ambiglow gør underholdningen mere intens med en lyskrans

  Ambiglow føjer en ny dimension til din TV-oplevelse. Den nyskabende Ambiglow-teknologi gør skærmen større ved at skabe en lyskrans på væggen fra bagsiden af skærmen. Den hurtige processor analyserer det indgående billedindhold og tilpasser hele tiden farverne og lysstyrken i det udsendte lys, så det passer til billedet. Brugervenlige indstillinger giver dig mulighed for at justere funktionen efter din smag og kan også være med til at reducere træthed i øjnene. Philips Ambiglow er specielt velegnet til at se film, sport eller spille 2D- eller 3D-spil, og giver dig en unik og medrivende TV-oplevelse.

 • AH-IPS-skærmen giver meget klare billeder med levende farver

  AH-IPS-skærmen giver meget klare billeder med levende farver

  Den nyeste Philips-skærm anvender avancerede AH-IPS-paneler, som sikrer suveræn farvegengivelse, reaktionstid og optimeret strømforbrug. I modsætning til standard TN-paneler viser AH-IPS-paneler ensartede farver selv ved 178 graders betragtningsvinkler og i pivottilstand. Med sin fremragende ydeevne er AH-IPS specielt velegnet til programmer, der kræver nøjagtige farver og ensartet lysstyrke altid, som f.eks. fotoretouchering, grafikprogrammer og internetsurfing.

 • HDMI sikrer universelle digitale tilslutningsmuligheder

  HDMI sikrer universelle digitale tilslutningsmuligheder

  En enhed med HDMI-udgang har al den nødvendige hardware til at modtage HDMI-input (High-Definition Multimedia Interface) Et HDMI-kabel muliggør video- og lydsignaler i høj kvalitet, der sendes via et enkelt kabel fra en PC eller en række andre AV-kilder (herunder set-top-bokse, DVD-afspillere, A/V-modtagere og videokameraer).

 • SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Underholdning, Sparetilstand osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • SmartKolor giver detaljerede og levende billeder

  SmartKolor giver detaljerede og levende billeder

  SmartKolor er en avanceret farveudvidelsesteknologi, der er i stand til at udvide skærmens visuelle farveskala. Ved at øge skærmens RGB-niveau giver funktionen dig detaljerede, levende billeder og giver dig en enestående oplevelse af fotos og videoer.

 • SmartTxt giver forbedret læseoplevelse

  SmartTxt giver forbedret læseoplevelse

  SmartTxt er en avanceret algoritme, der forbedrer læsning af tekstbaserede programmer som f.eks. PDF-dokumenter eller e-bøger, hvilket normalt kræver mere fokus og koncentration. SmartTxt-funktionen øger kontrasten og skarpheden i tekstindhold mhp. bedre læsbarhed. Optimering til læsning gennemføres ved at justere skærmens gråtoneskala samt hvidbalance, lysstyrke og kontrast.

 • Smart Bias 6500K lys sikrer en optimal TV-oplevelse

  Smart Bias-lystilstand giver dig mulighed for at nyde optimal billedkvalitet med stor komfort. I et mørkt rum vil dine pupiller hele tiden udvide sig og trække sig sammen, fordi lysstyrken på billederne konstant ændrer sig, hvilket kan føre til Computer Vision Syndrome. Smart Bias-lys skaber en blød lyskrans af statisk 6500K hvidt lys på væggen omkring skærmen. Det er især godt for personer, som ser på deres skærm i lang tid, og det bidrager ikke kun til at reducere belastning og træthed i øjnene, men eliminerer også lysrefleksioner og genskin fra belysningen i rummet. Dermed forbedres oplevelsen af kontrastforhold og billeddetaljer, og den korrekte farveopfattelse bevares

 • Minimalistisk look med ultratynd ramme

  Ved hjælp af den nyeste panelteknologi er de nye Philips-skærme designet med en minimalistisk tilgang ved at begrænse den udvendige rammetykkelse til omkring 2,5 mm. Kombineret med panelets Black Matrix-stribe på ca. 9 mm reduceres de samlede rammemål betydeligt, hvilket sikrer minimale distraktioner og maksimal visningsstørrelse. Den ultratynde ramme er specielt velegnet til opsætninger med flere skærme, som f.eks. til spil, grafisk design og professionelle anvendelser, hvor man får fornemmelsen af at bruge én stor skærm.

Se alle specifikationer
 • Undgå at se direkte på Ambiglow-LED'erne, da deres lys er meget stærkt og kan forårsage midlertidigt sløret syn.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i