LCD-skærm med MultiView

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/298p4qjeb_00/298p4qjeb_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LCD-skærm med MultiView

  Panoramavisning, krystalklare billeder

  Denne Philips UltraWide 29" skærm er klar til at imponere dig med krystalklare 2560 x 1080 billeder og strålende farver. Den suveræne 21:9 AHIPS-skærm med ultratynd ramme giver dig en panoramavisning af verden. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm med MultiView

UltraWide 21:9, 29"/73 cm, 2560 x 1080 298P4QJEB/00 Find lignende produkter

Panoramavisning, krystalklare billeder

på UltraWide, MultiView-skærm

 • Mindre øjentræthed med flimmerfri teknologi

  Mindre øjentræthed med flimmerfri teknologi

  På grund af den særlige styring af lysstyrke på LED-baggrundsbelyste skærme oplever nogle brugere flimmer på skærmen, hvilker gør øjnene trætte. Philips' flimmerfrie teknologi anvender en ny løsning til at regulere lysstyrke og reducere flimmeret, så du får en mere behagelig oplevelse.

 • SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus kabelstyring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Philips-skærmen kan, takket være sin avancerede SmartErgoBase, sænkes næsten helt ned til bordniveau for en komfortabel betragtningsvinkel. Lav ramme-til-bord-højde er den perfekte løsning, hvis du bruger briller med dobbeltslebne glas, trifokalglas eller glidende overgang til computerarbejde. Desuden giver den brugere med meget forskellige højder mulighed for at bruge skærmen i deres foretrukne vinkel- og højdeindstillinger, hvilket hjælper med at reducere træthed og overbelastning.

 • 21:9 AH-IPS-panoramaskærmen giver klare billeder

  Denne nye Philips-skærm anvender avanceret 21:9 panorama AH-IPS-panel med True 8-bit farve, der sikrer suveræn farvegengivelse. Philips' TrueVision-teknologi giver mere end 99 % sRGB farverum med et delta-E på mindre end 3, hvilket overgår Windows-specifikationerne. 21:9-formatet gør den meget velegnet til at vise flere regnearkskolonner ad gangen. Dens 178/178 grader visningsvinkel giver dig mulighed for at opnå bedste grafisk design, webanvendelser, fotoretouchering med mere. Du kan nu åbne 2 internetsider i fuld størrelse side om side, navigere i flere programmer og multitaske uden problemer.

 • Krystalklar UltraWide HD med 2560 x 1080 pixel

  Disse nye Philips-skærme leverer krystalklare Quad HD-billeder med 2560 x 1440 eller 2560 x 1080 pixel. Ved at udnytte paneler med høj pixeltæthed, 178/178-betragtningsvinkler, der muliggøres af kilder med stor båndbredde som f.eks. DisplayPort, HDMI, Dual-link DVI, vil disse nye skærme gøre dine billeder og din grafik levende. Uanset om du er en krævende professionel, der har brug for meget detaljerede oplysninger til CAD-CAM-løsninger, om du bruger 3D-grafiske programmer, eller om du er et økonomisk geni, der arbejder med kæmpestore regneark, giver Philips-skærmene dig krystalklare billeder.

 • MultiView muliggør aktiv dobbelt tilslutning og visning på samme tid

  Med Philips MultiView-skærmen med ekstra høj opløsning kan du nu opleve en verden af tilslutningsmuligheder på en behagelig måde, uanset om du er på kontoret eller hjemme. MultiView muliggør aktiv dobbelt tilslutning og visning, så du kan arbejde med flere enheder som f.eks PC og bærbar computer på samme tid, hvilket gør komplekse multi-tasking-opgaver til en leg. Nu er nemt at se et direkte fodbold-feed fra din set-top-boks på højre side, mens du er på internettet fra din bærbare computer på venstre side. Du kan også holde øje med et direkte nyhedsfeed med lyd i det lille vindue, mens du arbejder på din blog.

 • Ultratynd ramme for maksimal visning og minimal ramme

  Ved hjælp af den nyeste panelteknologi er de nye Philips-skærme designet med en minimalistisk tilgang ved at begrænse den udvendige rammetykkelse til omkring 2,5 mm. Kombineret med panelets Black Matrix-stribe på ca. 9 mm reduceres de samlede rammemål betydeligt, hvilket sikrer minimale distraktioner og maksimal visningsstørrelse. Den ultratynde ramme er specielt velegnet til opsætninger med flere skærme, som f.eks. til spil, grafisk design og professionelle anvendelser, hvor man får fornemmelsen af at bruge én stor skærm.

 • Display Port til brug ved tilslutning af flere skærme

  Denne Philips-skærm anvender Display Port 1.2a Multi Stream Transport (MST)-teknologi med HBR2, hvilket fordobler datakapaciteten til 21,6 Gbps. Dette gør det muligt at tilslutte flere skærme og dermed øge din effektivitet markant. Denne mulighed for at tilslutte flere skærme gør denne Philips-skærm særligt velegnet til brug i finans- og bankverdenen, i kontrolrum og lignende miljøer. For at bruge denne funktion skal grafikkortet i din PC være certificeret til DP1.2 med MST-indstilling. Få flere oplysninger ved at besøge http://www.displayport.org/

 • SmartConnect med HDMI, Display Port og Dual-link DVI

  Med en stor mængde tilslutningsmuligheder er disse Philips-skærme udstyret med flere tilslutninger som f.eks Dual-link DVI, Display Port eller universelt HDMI-stik, der gør dig i stand til at nyde ukomprimeret video- og lydindhold i høj opløsning. USB 3.0-funktionen sikrer, at du kan nyde fantastisk hastighed for dataoverførsler, mens du har globale tilslutningsmuligheder. Uanset hvilken kilde du bruger, kan du være sikker på, at denne Philips-skærm vil sikre, at din investering ikke bliver forældet i den nærmeste fremtid!

 • USB 3.0 gør det muligt med hurtige dataoverførsler og opladning af smartphones

  USB 3.0 med superhastighed anvender 5,0 gbit/s overførselshastighed, hvilket er ca. 10 gange hurtigere end USB 2.0-standarden. Det reducerer overførselshastigheden markant og sparer dig både tid og penge. Med større båndbredde, superhurtige overførselshastigheder, bedre strømstyring og en overlegen ydeevne sætter USB 3.0 den nyeste standard, så du kan bruge enheder med stor lagerkapacitet. Sync-N-Go-teknologi sikrer, at du ikke længere skal vente på, at der bliver ledig båndbredde. Din investering i USB 2.0 enheder er beskyttet, da de er bagudkompatible.

 • Indbyggede stereohøjttalere til multimedier

  Et par stereohøjttalere i høj kvalitet indbygget i en skærm. De kan være fremadrettede eller usynlige nedadrettede, opadrettede, bagudrettede osv. afhængigt af model og design.

 • 65 % genbrugsplastik med TCO Edge

  TCO Edge-certificering gives til produkter, der overgår eksisterende øko-mærkningsprogrammer. Da den ligger over TCO-standardkravene, kræves det blandt andet også, at produktet bruger minimum 65 % af genbrugsplastikken, er energieffektivt, bruger et minimum af farlige materialer, har en 100 % genanvendelig emballage, og er designet til nem genbrug. Du kan være helt sikker på, at denne skærm fra Philips er et produkt med banebrydende teknologi, som er bedst i klasse ICT, og gavner dig og planeten, mens den er med til at sikre, at du foretager et ansvarligt, grønt it-køb!

 • Nul strømforbrug med 0 Watt-knappen

  Med et enkelt tryk på 0 Watt-knappen, der er placeret på bagsiden, kan du slukke strømmen til din skærm fuldstændig. Dette resulterer i nul strømforbrug, der reducerer din CO2-udledning yderligere

Se alle specifikationer
 • "IPS"-ordmærket/-varemærket og relaterede patenter på teknologier tilhører deres respektive ejere.
 • EPEAT Gold er kun gyldig, hvis Philips registrerer produktet. Gå ind på www.epeat.net for at se dit lands registreringsstatus.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i