• Saving in style

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/304221116/304221116_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Væglampe

  30422/11/16 Find similar products

  Rene linjer og blide kurver er hemmeligheden bag denne Philips-væglampe i krom. Den mestrer det moderne look og føjer karakter og liv til dit opholdsrum. Oplev følelsen af varmt energibesparende lys. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Saving in style

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Den store fordel ved fluorescerende belysning er energieffektiviteten. En fluorescerende lampe forbruger kun en femtedel af den energi, en konventionel pære forbruger. Det betyder, at du kan reducere din elregning med ca. 80 %, hvis du udskifter dine standardpærer med Philips fluorescerende belysning!

 • Pære med ultralang levetid

  Pære med ultralang levetid

  Philips-pære medfølger med ultralang levetid, op til 20.000 timer.

 • Robust og pålidelig

  Robust og pålidelig

  Bygget til at holde. Alle dele af Philips-belysningsserien består af materialer og komponenter i høj kvalitet. Med denne Philips-lampe kan du nu købe et lysarmatur i høj kvalitet, som holder længe.

 • Spredt, varmt hvidt lys

  Spredt, varmt hvidt lys

  Denne lyskilde benytter den nyeste energibesparende lyskildeteknologi fra Philips, så du får en strøm af varmt, hvidt naturligt lys. Det spredte lys vil lyse dit rum op med et varmt hvidt lys, så du kan kombinere funktionalitet og respekt for miljøet. Spredt lys er perfekt til generel belysning.

 • Stilfuldt moderne design

  Denne Philips-lampe har et rent og moderne look, der bryder med stilen i de traditionelt klodsede og grimme energibesparende produkter. De slanke og flotte designlamper i serien er hver især omhyggeligt designet som den perfekte kombination af form og funktion.

 • Chrome

  Et strålende touch til enhver indretning - krom har en metallisk sølvfarvet overflade med spejleffekt.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

Recently viewed products

You might be interested in