Phoenix

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/3115331ph/3115331ph_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Phoenix

  Lys, der passer til øjeblikket

  Med Philips hue Phoenix får du en væg- og loftslampe, der kan dæmpes fra varm hvid til en kold hvid farve. På den måde kan du tilpasse lyset til alle tidspunkter i løbet af dagen. Opret forbindelse til dit Wi-Fi-hjemmenetværk via hue Bridge (medfølger ikke), så du uden besvær kan betjene det med din smart-enhed Se alle fordelene

 • Lys, der passer til øjeblikket

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lys, der passer til øjeblikket

med forbindelse til dig

 • 4 lysopskrifter til dine daglige aktiviteter

  4 lysopskrifter til dine daglige aktiviteter

  Få det bedste lys til det, du foretager dig. Philips hue har fanget det optimale lys til dine daglige aktiviteter i 4 lysopskrifter. "Energize" bader dig i køligt og levende lys, så du får et vigtigt ekstra boost. "Concentrate" gør dig i stand til at fokusere og få dit arbejde gjort med finjusteret klart hvidt lys. "Read" giver et optimalt varmt hvidt lys, der ikke belaster øjnene – perfekt til rar læsning. "Relax" hjælper dig med at slappe af med et blødt skær af varmt, hvidt lys.

 • Avanceret skabelse af atmosfære med varmt hvidt til koldt hvidt lys

  Avanceret skabelse af atmosfære med varmt hvidt til koldt hvidt lys

  Skab den rette atmosfære til alle øjeblikke med LED-lys i forskellige flotte og naturligt hvide farver. Brug app'en på din smartenhed til at indstille det hvide lys i nuancer, der spænder fra et koldt, energifyldt lys (6500K) til et afslappende, varmt hvidt lys (2200 K).

 • Problemfri dæmpning uden at skulle flytte rundt på ledningerne derhjemme

  Problemfri dæmpning uden at skulle flytte rundt på ledningerne derhjemme

  Med din smart-enhed kan du nemt og uden problemer justere dine Philips hue-lampers lysstyrke. Du behøver ikke at flytte rundt på ledningerne derhjemme eller montere en væglysdæmper.

 • 3D-tekstur giver funklende lyseffekter

  3D-tekstur giver funklende lyseffekter

  hue Phoenix har en 3D-tekstur, der forbedrer dens udseende og giver en behagelig lysspredning. Lampens overflade er dækket af et sekskantet mønster, som opfanger og reflekterer lyset, hvilket giver en funklende effekt. Effekten ændrer sig afhængigt af betragtningsvinklen, hvilket gør hue Phoenix til en dynamisk og iøjnefaldende udsmykning af dit hjem, selv når lysene er slukkede.

 • Styr belysningen fuldt ud fra din smartenhed med ekstra funktioner

  Styr belysningen fuldt ud fra din smartenhed med ekstra funktioner

  Tilslut denne Philips hue-lampe til hue-broen, og få det fulde overblik over alle belysningsmuligheder. Du kan styre hue-lampen trådløst fra enhver iOS- eller Android-enhed via Philips hue-app'en eller en hvilken som helst tredjeparts-app, som er udviklet til hue. Indstil timere, notifikationer, alarmer, geofencing til mindre iøjnefaldende sikkerhed, og synkroniser dem til dit underholdningssystem, så du får den fulde hue-oplevelse.

 • Hold forbindelse til omverdenen via lysnotifikationer

  Hold forbindelse til omverdenen via lysnotifikationer

  Sæt dine Philips hue-lamper til at underrette dig om indgående opkald, beskeder, opdateringer på sociale medier, aftaler, vejret og anden relevant kommunikation, du modtager via din smart-enhed. På IFTTT-platformen kan du vælge lysets forskellige tilstande. Lysnotifikationerne fra hue holder dig informeret og forbundet med omverdenen på en behagelig måde.

 • Få lamperne til at tænde og slukke, når du er væk hjemmefra

  Få lamperne til at tænde og slukke, når du er væk hjemmefra

  Få det til at se ud, som om du er hjemme, selv når du er væk. Indstil planlagte alarmer, eller brug timere til at tænde og slukke for lyset på faste eller vilkårlige tidspunkter. Med onlineadgang kan du også styre din hjemmebelysning direkte via app'en på din smart-enhed. Aktiver geofencing i app'en, så tænder og slukker lamperne automatisk, når du går ind og ud af huset. Praktisk og med ro i sindet - uanset hvor du er.

 • Altid opdateret

  Altid opdateret

  Philips hue er baseret på ZigBee, en sikker og pålidelig teknologi med et lavt strømforbrug til at styre lyset. Nye funktioner og forbedringer tilføjes med jævne mellemrum til systemet. Opdateringer til både software og firmware foretages trådløst og uden problemer direkte til dit hue-produkt.

 • Tilslut op til 50 hue-pærer og -lamper

  Tilslut op til 50 hue-pærer og -lamper

  Du kan tilslutte op til 50 pærer eller lamper til Philips hue-broen. Du skal blot begynde med ét af de tilgængelige startsæt og gå i gang med at tilføje Philips hue-produkter. Herefter kan du betjene lysene ved en berøring med fingeren med den intuitive Philips hue-app til iOS- og Android-smartenheder.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i