LED-TV

  Underholdningen bliver levende

  Fantastisk LCD-billedkvalitet på en ultratynd 81 cm (32") skærm - Philips' 32PFL5605H LED-TV i 5000-serien. Oplev øjeblikket, som om du selv var der, med Pixel Plus HD og en imponerende usynlig lyd. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED-TV

81 cm (32"), Full HD 1080p, digital TV 32PFL5605H/12 Find lignende produkter

Underholdningen bliver levende

med fremragende LED-billeder

 • Strålende LED-billeder med lavt energiforbrug

  Strålende LED-billeder med lavt energiforbrug

  Den mest avancerede LED-belysningsteknologi i dette TV kombinerer iøjnefaldende, minimalistisk design med fremragende billedkvalitet og det laveste strømforbrug i dets kategori. LED-belysningsteknologi indeholder ikke farlige stoffer. Med LED-baggrundsbelysning kan du nyde lavt strømforbrug, høj lysstyrke, utrolig kontrast, skarphed og levende farver.

 • HD Natural Motion til ultra jævn bevægelse i Full HD-film

  HD Natural Motion til ultra jævn bevægelse i Full HD-film

  Philips har udviklet HD Natural Motion for at minimere vibrationer, som er synlige på filmbaseret billedindhold. Den prisbelønnede algoritme vurderer bevægelse i billedet og korrigerer vibrerende bevægelser i både TV-udsendelser og optagede film (som f.eks. DVD og Blu-ray). Resultatet er en naturlig gengivelse af bevægelser og en fantastisk skarphed, der bringer oplevelsen op på et højere niveau.

 • 2.1-system 40 W surround-lyd (2 x 10 W RMS, virtuel 20 W)*

  2.1-system 40 W surround-lyd (2 x 10 W RMS, virtuel 20 W)*

  Virtuelt 2.1-højttalersystem giver en utrolig lyd på 40 W (2 x 10 W + 20 W Virtual Power*). *Dette virtuelle 2.1-højttalersystem håndterer ydeevnen intelligent for at kunne fordoble den originale effekt og producerer en glimrende bas. Nyd den rene og detaljerede lyd med dome-diskanten, der leverer ukomprimeret lyd i et slankt og usynligt højttalerdesign.

 • USB til fantastisk multimedieafspilning

  USB til fantastisk multimedieafspilning

  USB-stikket giver adgang til jpeg-fotos, mp3-musik og videofiler på de fleste USB-sticks (USB-memory-class-enhed). Sæt USB'en i stikket på siden af dit TV og få adgang til multimedieindholdet vha. den brugervenlige indholdsbrowser på skærmen. Du kan nu se dine videoer, fotos og musiknumre og dele dem med andre.

 • Problemfri tilslutning med 3 HDMI-indgange og EasyLink

  Problemfri tilslutning med 3 HDMI-indgange og EasyLink

  HDMI er et kabel, der overfører både billed- og lydsignaler fra dine enheder til dit TV, så du undgår kabelrod. Det overfører ukomprimerede signaler, så du får den højeste kvalitet fra kilde til skærm. Sammen med Philips Easylink har du kun brug for én fjernbetjening til at udføre de fleste handlinger på dit TV, DVD, Blu-ray, set-top-boks eller hjemmebiografsystem.

 • Hør hvert et ord med Clear Sound

  Hør hvert et ord med Clear Sound

  Clear Sound er en innovativ lydteknologi, der markant øger stemmeklarheden, uanset om der tales eller synges. Det sikrer, at du hører hvert eneste ord, så du kan nyde det, du ser, fuldt ud.

 • Full HD TV med Pixel Plus HD giver bedre detaljer og klarhed

  Pixel Plus HD giver en unik kombination af ultimativ skarphed, naturlige detaljer og jævn, naturlig bevægelse. Billedfejl og støj i alle kilder fra multimedier til standard definition TV og også i meget komprimeret HD registreres og mindskes, så billedet bliver klart og knivskarpt.

 • 100 Hz LCD, 2 ms ydeevne giver fremragende bevægelsesskarphed

  100 Hz LCD giver fremragende bevægelsesskarphed. Den dobbelte billedhastighed øger skarpheden for gengivelse af bevægelser til mere end det dobbelte af et almindeligt LCD. Det giver en ydelse med en responstid på 2 millisekunder. Nu kan du nyde skarpe billeder selv med hurtig bevægelse på skærmen.

 • Integreret MPEG-4-tuner til HD-modtagelse uden set-top-boks

  Med den integrerede digitale tuner kan du modtage digitalt kabel-TV og terrestrisk TV uden en ekstra set-top-boks. Glæd dig over kvalitets-TV uden kabelrod.

 • Strømforbrug på 0 W, når du slukker

  Opnå besparelser på el-regningen ved at bruge den indbyggede afbryder på dette TV. Dermed kan du afbryde strømmen helt uden at tage stikket ud af stikkontakten.

 • LED-TV er op til 40 % mere energieffektive end normale LCD-TV

  Den nyeste LED-baggrundsbelysningsteknologi gør LED-baggrundsbelyste TV til et mere bæredygtigt valg med en længere levetid og langt mindre energiforbrug end plasma-TV og konventionelle LCD-TV. I modsætning til CCFL-baggrundsbelysning bruges der ikke kviksølv ved fremstilling af LED'er. Dertil kommer, at Philips' TV-design er i konstant forbedring, hvilket har resulteret i højere materialeeffektivitet og reduceret energiforbrug, uden at det går ud over sikkerhed og velvære.

Se alle specifikationer
 • 8 dages EPG (elektronisk programguide) er ikke tilgængelig i alle lande
 • TV'et understøtter DVB-modtagelse af gratis kanaler. Bestemte DVB-udbydere understøttes muligvis ikke. Du kan se en opdateret liste i afsnittet Ofte stillede spørgsmål på Philips' support-websted. For nogen udbydere kræves der programkort eller abonnement. Kontakt din udbyder for at få flere oplysninger.
 • Typisk strømforbrug i tændt tilstand målt i overensstemmelse med IEC62087 Ed 2.
 • Energiforbrug i kWh pr. år, baseret på strømforbruget for et TV, der er tændt i 4 timer om dagen i 365 dage. Det faktiske energiforbrug vil afhænge af, hvordan TV'et anvendes.
 • Dette fjernsyn indeholder kun bly i visse dele eller komponenter, hvor der ikke findes alternative teknologier, i overensstemmelse med de dispensationsbestemmelser, der findes under RoHS-direktivet.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i