Væglampe

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/332891116/332891116_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Væglampe

  Giving light a new experience

  En ren og unik form kombineret med et kraftigt lys ser godt ud hvor som helst. Denne smukke væglampe i krom udsender et varmt hvidt LED-lys, som giver det perfekte ekstra touch til din moderne indretning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

myLiving Væglampe

Geos, krom, LED 332891116 Find lignende produkter

Giving light a new experience

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Dette lys anvender den allernyeste teknologi inden for belysning fra Philips med de nye avancerede og højtydende varme hvide LED'er, der giver et lysskær med en farvetemperatur på 2700 Kelvin.

 • Ekstremt lang levetid

  Ekstremt lang levetid

  En lyskilde, du kan stole på. Philips LED-lyskilder giver en ekstremt lang levetid på mindst 20.000 timer (hvilket svarer til 20 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Med LED-lyskilder fra Philips behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilder, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Den LED-belysningsteknologi, der anvendes i belysningsløsninger fra Philips, er yderst energieffektiv (et modul på 7,5 W producerer 350 lumen). Som resultat sparer hver enkelt lampe energi, hvilket hjælper forbrugerne med at skære ned på elregningen og bidrager til et bedre miljø. Hold øje med LED-produkter fra Philips, hvis du er på udkig efter energibesparende og moderne belysningsløsninger til boligen.

 • Philips tilbyder 5 års garanti på LED-modul og driver

  Philips tilbyder 5 års garanti på LED-modul og driver

  Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vil sige LED-modulet og driveren i denne lyskilde.

 • Fusion mellem lys og design

  Denne designlampe har et lys med en minimalistisk essens, der trodser traditionelle begrænsninger, og dermed skaber lys og lysudformninger med inspirerende renhed og skønhed.

 • Lyseffekt med skarpe linjer

  Hvis du ønsker at skabe definerede, dekorative lysmønstre på dine vægge, skal du vælge denne Philips-væglampe. Særlige linser på LED-modulet gør, at lyset udsendes i en defineret lysstråle.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i