LCD-TV

  Sæt lys på din oplevelse.

  Fordyb dig i en fængende Ambilight-oplevelse. Med en ægte HD 1080p-skærm og Pixel Plus 3HD kombinerer dette flat TV HD Natural Motion, spændende usynlig lyd og Ambilight - det sætter lys på din oplevelse mange år frem. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Sæt lys på din oplevelse.

 • Ambilight forbedrer TV-oplevelsen med omgivende lys

  Ambilight forbedrer TV-oplevelsen med omgivende lys

  Ambilight yder et vigtigt bidrag til den totale billedoplevelse ved at frembringe baggrundslys, som matcher farverne og lysintensiteten i billedet på skærmen. Det føjer en ny dimension til billedoplevelsen, så du virkelig kan fordybe dig i det materiale, du ser. Det skaber stemning, giver en mere afslappet oplevelse og forbedrer opfattelsen af billedets detaljer, kontrast og farve. Ambilight tilpasser farverne automatisk og uafhængigt efter det skiftende materiale på skærmen.

 • LCD-skærm til Full HD med 1920x1080p-opløsning

  LCD-skærm til Full HD med 1920x1080p-opløsning

  Full HD-skærmen har en widescreen-opløsning på 1920 x 1080p. Det er den højeste opløsning for HD-kilder og giver den bedst mulige billedkvalitet. Den er fuldt ud fremtidssikret, da den understøtter 1080p-signaler fra alle kilder, herunder de nyeste som Blu-ray og avancerede HD-spilkonsoller. Signalbehandlingen er helt opgraderet, så den understøtter denne meget højere signalkvalitet og opløsning. Den producerer strålende flimmerfri progressive scanningsbilleder med fremragende lysstyrke og farver.

 • HD Natural Motion til ultra jævn bevægelse i Full HD-film

  HD Natural Motion til ultra jævn bevægelse i Full HD-film

  Philips har udviklet HD Natural Motion for at minimere vibrationer, som er synlige på filmbaseret billedindhold. Den prisbelønnede algoritme vurderer bevægelse i billedet og korrigerer vibrerende bevægelser i både TV-udsendelser og optagede film (som f.eks. DVD og Blu-ray). Resultatet er en naturlig gengivelse af bevægelser og en fantastisk skarphed, der bringer oplevelsen op på et højere niveau.

 • Nyd afspilning af fotos og musik via USB

  Nyd afspilning af fotos og musik via USB

  USB-stikket giver adgang til jpeg-fotos, mp3-musik og videofiler på de fleste USB-stik (USB-memory-class-enhed). Sæt USB'en i stikket på siden af dit TV og få adgang til multimedieindholdet vha. den brugervenlige indholdsbrowser på skærmen. Du kan nu se dine videoer, fotos og musiknumre og dele dem med andre.

 • Pixel Plus 3 HD giver de skarpeste og klareste billeder

  Pixel Plus 3 HD giver en unik kombination af ultimativ skarphed, naturlige detaljer, levende farver samt rolig og naturlig bevægelse på alle kvaliteter af HD, almindelige TV-signaler og multimedieindhold, til high definition-skærme. Hver pixel i det indkommende billede behandles for bedre at matche de omgivende pixel, så billedet bliver mere naturligt. Fejl og støj i alle signalkilder fra multimedie til almindeligt TV og stærkt komprimerede HD-signaler registreres og reduceres, og det sikrer, at billedet er rent og knivskarpt.

 • 4 billioner farver giver levende og strålende billeder

  Levende og naturlige billeder i den mest avancerede farvebehandling. De 3 farvekanaler (RGB) optimeres med 14 bit-opløsning - en samlet behandling på 4 billioner farver. Det skaber levende farver, samtidigt med at en utrolig skarphed bibeholdes. De avancerede algoritmer registrerer små farvenuancer og hudtoner, og behandler dem for at give de mest naturlige farver.

 • Dynamisk kontrast på 44.000:1 giver fantastiske fyldige sorte detaljer

  Du vil have LCD-fladskærmen med den højeste kontrast og de mest levende billeder. Avanceret videobehandling fra Philips kombineret med unik teknologi, der giver voldsom nedtoning og fremmer baggrundsbelysningen, skaber levende billeder. Dynamisk kontrast vil forøge kontrasten med enestående sortniveau og nøjagtig gengivelse af mørke skygger og farver. Det giver et klart, livagtigt billede med høj kontrast og levende farver.

 • HDTV med MPEG4, så du kan nyde virkelighedstro HD-billeder

  HDTV giver dig mulighed for at modtage high definition jordbaseret indhold via en integreret DVB-T-tuner til både MPEG-2- og MPEG-4-formater. Uden ekstra set-top-boks får du en enestående billed- og lydkvalitet.

 • Integreret digital tuner til DVB-T-modtagelse

  Med den integrerede digitale DVB-T-tuner kan du modtage digitalt antennebaseret TV uden en ekstra set-top-boks. Glæd dig over kvalitets-TV uden kabelrod.

 • 3 HDMI-indgange til fuld digital HD-tilslutning i ét kabel

  HDMI opretter en ukomprimeret digital RGB-forbindelse fra kilden til skærmen for at opnå ultimativ billedkvalitet. HDMI kommunikerer intelligent den højeste udgangsopløsning til kildeenheden. HDMI-indgangen er fuldt bagudkompatibel med DVI-kilder og indeholder digital lyd. HDMI anvender HDCP-kopibeskyttelse. Med 2 HDMI-indgange bag på og 1 HDMI-indgang på siden af TV'et kan du tilslutte flere HD-kilder, f.eks. en HD-set-top-boks, en Blu-ray-afspiller og spilkonsol eller et digitalt videokamera. Dit TV er fuldt forberedt til HD-fremtiden.

 • EasyLink: nem kontrol over TV'et og den tilsluttede enhed via HDMI CEC

  EasyLink bruger HDMI CEC-branchens standardprotokol til at dele funktioner mellem tilsluttede enheder og TV'et. Med EasyLink er det kun nødvendigt med én fjernbetjening til at betjene hovedfunktionerne på dit TV og de tilsluttede enheder. EasyLink bruger HDMI-standardkablet til at overføre systemkommandoer. Det fungerer mellem alle elektroniske enheder, der er udstyret med HDMI CEC.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i