• Fang en lysende stjerne

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/400923416/400923416_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Pendel

  40092/34/16 Find lignende produkter

  Den gule Philips myKidsRoom Lunardo pendel udstråler sjov og ballade, giver et ensartet lys, er energibesparende og viser den velkendte dreng, der sidder i månen. Dette er en venlig ledsager i ethvert børneværelse, fremstillet af førsteklasses materialer. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Fang en lysende stjerne

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips-lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

 • Der følger altid en Philip-pære med

  Der følger altid en Philip-pære med

  Energieffektive Philips EcoLamp-pærer i høj kvalitet følger med pakken, så du får den bedste lyseffekt.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Til børn

  Til børn

  Denne Philips lyskilde til børneværelser skaber et miljø, der tilskynder børn til at dyrke, hvad de nyder allermest: sjov og kreativitet! Men denne lyskilde er også designet til at være sikker for dine børn: den er kølig at røre ved, robust og anvender ikke-giftig maling.

 • Højden på pendellampen kan nemt justeres

  Denne Philips-pendel leveres med lange kabler for at give dig optimal fleksibilitet under og efter installationen. Vælg den højde, der passer perfekt til dine behov.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i