myLiving Pendel

Amaze, aluminium 402334816 Find similar products
 • Saving in style

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/402334816/402334816_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Pendel

  40233/48/16 Find similar products

  Denne stilfulde grå pendel i aluminium fra Philips Ecomoods giver varme og skønhed til ethvert rum. Den svæver i luften på smukkeste vis og udsender et varmt hvidt lys. Du kan justere højden, som du ønsker. Et smukt design til en smuk bolig. See all benefits

  Vejledende udsalgspris: kr 1.529,00

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Saving in style

designlampe

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Den store fordel ved fluorescerende belysning er energieffektiviteten. En fluorescerende lampe forbruger kun en femtedel af den energi, en konventionel pære forbruger. Det betyder, at du kan reducere din elregning med ca. 80 %, hvis du udskifter dine standardpærer med Philips fluorescerende belysning!

 • Pære med ultralang levetid

  Pære med ultralang levetid

  Philips-pære medfølger med ultralang levetid, op til 12.000 timer.

 • Robust og pålidelig

  Robust og pålidelig

  Bygget til at holde. Alle dele af serien af Philips Ecomoods-lyskilder består af materialer og komponenter i høj kvalitet. Med Philips Ecomoods kan du nu købe et lysarmatur i høj kvalitet, som holder længe.

 • Spredt, varmt hvidt lys

  Spredt, varmt hvidt lys

  Denne lyskilde benytter den nyeste energibesparende lyskildeteknologi fra Philips, så du får en strøm af varmt, hvidt naturligt lys. Det spredte lys vil lyse dit rum op med et varmt hvidt lys, så du kan kombinere funktionalitet og respekt for miljøet. Spredt lys er perfekt til generel belysning.

 • Højdejustering

  Højdejustering

  Denne Philips-lampe leveres med lange kabler for at give dig optimal fleksibilitet under installationen. Vælg den perfekte højde til dine behov.

 • Stilfuldt moderne design

  Ecomoods har et rent og moderne look, der bryder med stilen i de traditionelt klodsede og grimme energibesparende produkter. De slanke og flotte designlamper i serien er hver især omhyggeligt designet som den perfekte kombination af form og funktion.

 • Aluminium

  Det meget moderne aluminium er et blødt, robust og let materiale med en blød sølvfarve.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

Recently viewed products

You might be interested in