• Lys op i dit eventyrland

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/404273416/404273416_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Pendel

  40427/34/16 Find similar products

  Giv dit barn inspiration med den sjove Philips myKidsRoom Maripo Yellow-hængelampe. Tidløst, muntert og sjovt udsender den mønstre på væg og loft, når den tændes, og lukker barnet ind i en fantasiverden af lys og skygger. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Lys op i dit eventyrland

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips-lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

 • Der følger altid en Philip-pære med

  Der følger altid en Philip-pære med

  Energieffektive Philips EcoLamp-pærer i høj kvalitet følger med pakken, så du får den bedste lyseffekt.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Til børn

  Til børn

  Denne Philips lyskilde til børneværelser skaber et miljø, der tilskynder børn til at dyrke, hvad de nyder allermest: sjov og kreativitet! Men denne lyskilde er også designet til at være sikker for dine børn: den er kølig at røre ved, robust og anvender ikke-giftig maling.

 • Højden på pendellampen kan nemt justeres

  Denne Philips-pendel leveres med lange kabler for at give dig optimal fleksibilitet under og efter installationen. Vælg den højde, der passer perfekt til dine behov.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

Recently viewed products

You might be interested in