Pendel

  Dekorer dit hjem med lys

  Her er så en pendellampe, der ikke er helt almindelig. Rammerne er i dæmpet grå aluminium. Det er nemt at skifte stil: Glaspaneler i dekorative farver kan trækkes ind og ud uden brug af værktøj. Vælg og tilpas stuebelysningen på et øjeblik. Se alle fordelene

 • Dekorer dit hjem med lys

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

InStyle Pendel

Styletwist, aluminium, LED 407334816 Find lignende produkter

Dekorer dit hjem med lys

 • High Power LED

  High Power LED

  Denne lampes LED-modul er en unik løsning udviklet af Philips, der kombinerer 3 LED'er i et syntetisk aluminiumskabinet. Denne teknik giver en optimal lysudledning og en 100 % ensartet lysfarve.

 • Varm hvid lyseffekt

  Varm hvid lyseffekt

  Belys dit hjem med varme lyseffekter takket være den seneste LED innovation. Philips introducerer den nyeste generation af LED'er med varmt hvidt lys og høj effekt med en farvetemperatur på 2700 Kelvin. Denne nyskabelse løfter Philips-lysarmaturerne til nye højder og lader dig kombinere elegance og atmosfære med lys- og energieffektivitet.

 • Høj lyskvalitet med stærk lyseffekt

  Høj lyskvalitet med stærk lyseffekt

  Et LED-belysningsmodul på 7,5 W producerer, hvad der svarer til en 40 W glødepære (350 Lumen). Spar energi, og få stærk lyseffekt.

 • 7 forskellige slags glas til at passe med dit humør og dit interiør

  7 forskellige slags glas til at passe med dit humør og dit interiør

  Det innovative design af StyleTwist passer til et hvilket som helst interiør. Vælg mellem 7 forskellige sæt glas: fra rød til hvid, sort til pebble-mønster. Lad fantasien og dit humør være din guide. Glaspaneler medfølger ikke men skal købes separat.

 • Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Juster lysintensiteten i LED-lyskilderne fra Philips med en lysdæmperkontakt (medfølger ikke). Dette gør lampen perfekt til at skabe den rette stemning til enhver lejlighed, om det er en hyggelig middag for to eller afslapning med familie og venner i stuen. Philips har testet en række væglysdæmpere, der har vist sig at være kompatible med vores LED-lys. Der findes en liste over kompatible dæmpere i download- og supportafsnittet.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne Philips-lyskilde sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Ekstremt lang levetid

  Ekstremt lang levetid

  En lyskilde, du kan stole på. Philips LED-lyskilder giver en ekstremt lang levetid på mindst 20.000 timer (hvilket svarer til 20 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Med LED-lyskilder fra Philips behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilder, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

 • Giver lyset et nyt look

  Der er altid et rigtigt tidspunkt til at ændre indretningen af dit hjem. Med StyleTwist kan du vælge mellem forskellige sæt glas til at ændre udseendet af din lampe på et øjeblik.

 • Skift din pendelbelysning på et øjeblik

  Det er nemt at ændre stil: du skal blot skubbe glaspanelerne ind og ud af rammen på pendelbelysningen uden brug af værktøj. Giv din stil et nyt twist på et øjeblik.

 • Højden på pendellampen kan nemt justeres

  Denne Philips-pendel leveres med lange kabler for at give dig optimal fleksibilitet under og efter installationen. Vælg den højde, der passer perfekt til dine behov.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i