InStyle Loftslampe

Stonez, hvid, LED 408283816 Find similar products
 • Skab din egen stil med lys

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/408283816/408283816_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Loftslampe

  40828/38/16 Find similar products

  Inviter naturen indenfor med denne smukke Philips InStyle Stonez LED-loftslampe. Metal med en naturlig blød finish kombineret med organiske, flydende kurver. Smukt, varmt, hvidt, energibesparende lys takket være den syntetiske lampeskærm. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Skab din egen stil med lys

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne Philips-lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende farver i dit hjem.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips-lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

 • Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Juster lysintensiteten i LED-lyskilderne fra Philips med en lysdæmperkontakt (medfølger ikke). Dette gør lampen perfekt til at skabe den rette stemning til enhver lejlighed, om det er en hyggelig middag for to eller afslapning med familie og venner i stuen. Philips har testet en række væglysdæmpere, der har vist sig at være kompatible med vores LED-lys. Der findes en liste over kompatible dæmpere i download- og supportafsnittet.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Lang brugstid på op til 15 år

  Lang brugstid på op til 15 år

  En lyskilde, du kan stole på. De indbyggede LED'er, der anvendes i denne Philips LED-lyskilde, varer i op til 15.000 timer (hvilket svarer til 15 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Det føles så behageligt at tænke på, at du ikke behøver at bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilde, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

Recently viewed products

You might be interested in