Bordlampe

  Bordlampe

  En lys verden fuld af venner

  Philips Littlebro, den bærbare lampe er et intelligent LED-lys, der leder de små gennem natten. Den holdbare, sikre blå krop er blød og kan trykkes sammen. Vip den for at tænde den, og sæt den i dockingstationen til opladning. BPA-fri og designet til børn. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 369,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

myKidsRoom Bordlampe

Littlebro, blå, LED 445103516 Find lignende produkter

En lys verden fuld af venner

 • En blød og rund ven

  En blød og rund ven

  Dette bærbare lys fra Philips er næsten som en rigtig ven til dit barn. Takket være en fornuftig LED-teknologi, og fordi det er blødt at røre ved, holder det dit lille barn med selskab om natten.

 • Blidt natlys

  Blidt natlys

  Dette bærbare lys fra Philips våger over dit barn, når han/hun sover. Når han eller hun vågner fra en dårlig drøm, kan vedkommende finde trøst hos sin lille lysende ven, som holder øje med ham om natten.

 • Sikkert ledelys

  Sikkert ledelys

  Det bærbare lys fra Philips er et smart LED-lys, der leder de små gennem natten.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne Philips-lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende farver i dit hjem.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips-lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

 • Til børn

  Til børn

  Denne Philips lyskilde til børneværelser skaber et miljø, der tilskynder børn til at dyrke, hvad de nyder allermest: sjov og kreativitet! Men denne lyskilde er også designet til at være sikker for dine børn: den er kølig at røre ved, robust og anvender ikke-giftig maling.

 • Nem at genoplade

  Nem at genoplade

  Du genoplader ved at placere denne lyskilde fra Philips på den medfølgende opladeenhed og trykke på knappen for at starte.

 • Vip den for at tænde og slukke

  Vip den for at tænde og slukke

  Ved at vippe denne lyskilde fra Philips kan du tænde og slukke det. Overraskende nemt og sjovt.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i