myLiving Væglampe

Galax, hvid, LED 455903116 Find similar products
 • Think Ledino, think design

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/455903116/455903116_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Væglampe

  45590/31/16 Find similar products

  Med sit rene og enkle design skyller væglampen Philips Ledino Galax en overflod af smukt, varmt, hvidt lys op og ned ad væggene. Den elegante, firkantede form passer ind overalt med sin diskrete elegance. See all benefits

  Vejledende udsalgspris: kr 679,00

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Think Ledino, think design

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne Philips-lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende farver i dit hjem.

 • Philips tilbyder 5 års garanti på LED-modul og driver

  Philips tilbyder 5 års garanti på LED-modul og driver

  Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vil sige LED-modulet og driveren i denne lyskilde.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips-lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Lang brugstid på op til 15 år

  Lang brugstid på op til 15 år

  En lyskilde, du kan stole på. De indbyggede LED'er, der anvendes i denne Philips LED-lyskilde, varer i op til 15.000 timer (hvilket svarer til 15 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Det føles så behageligt at tænke på, at du ikke behøver at bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilde, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

Recently viewed products

You might be interested in