Indbygningsspot

  Den smarte kombination af lys og design

  En serie af små, præcist konstruerede spotlamper fra Philips, som producerer en overraskende stor mængde klart, strålende lys fra tre kraftfulde LED-lyskilder.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Den smarte kombination af lys og design

 • Kan lysdæmpes

  Kan lysdæmpes

  Justerbar lysintensitet med lysdæmperknappen. Det gør Philips SmartSpot-lysarmaturerne ideelle til at fremhæve ting eller skabe stemning til forskellige lejligheder, hvad enten det er en hyggelig middag for to, afslapning med familie og venner i stuen eller som funktionelt lys i gangen.

 • Ekstrem lang levetid

  Ekstrem lang levetid

  Ekstrem lang levetid med pålidelig ydeevne. Philips SmartSpot-belysningsarmaturer er baseret på højtydende LED-lyskilder, der holder op til 20.000 timer, hvor du får den bedste lyseffekt.

 • Førsteklasses materialer, bygget til at holde

  Førsteklasses materialer, bygget til at holde

  Philips SmartSpot-lysarmaturerne er konstrueret af materialer i høj kvalitet som f.eks. trykstøbt aluminium.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Hvert Philips SmartSpot-lysarmatur sparer energi og hjælper dig med at spare penge på dine elregninger og gøre noget for miljøet.

 • Varm hvid lyseffekt

  Varm hvid lyseffekt

  Philips SmartSpot anvender den allernyeste teknologi inden for LED-belysning med de nye avancerede og højtydende varme hvide LED'er, der giver en lysstråle med en farvetemperatur på 2700 Kelvin.

 • Højt lysudbytte

  Høj kvalitet med stærk lyseffekt (7,5 W giver 350 lumen). Lyset skinner i en belysningsvinkel på 40° - den perfekte vinkel til spotlys.

 • Elegante og diskrete design

  Disse moderne lamper i indbygningsstil er elegante og diskrete og passer perfekt i lofter - uden kanter, der rager ud, eller klodsede former, som tager opmærksomheden fra din indretning.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i