Pendel

  Giving light a new experience

  Betragt de rene linjer og den elegante geometriske enkelthed i 60'er-retrodesign med en gennemført moderne drejning – ekstreme futuristiske proportioner, der kun er gjort mulige pga. den nyeste belysningsteknologi.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Giving light a new experience

 • Højdejustering

  Højdejustering

  Denne lampe leveres med lange kabler for at give dig optimal fleksibilitet under installationen. Vælg den perfekte højde til dine behov.

 • Spredt, varmt hvidt lys

  Spredt, varmt hvidt lys

  Denne lyskilde benytter den nyeste energibesparende lyskildeteknologi, så du får en strøm af varmt, hvidt naturligt lys. Det spredte lys vil lyse dit rum op med et varmt hvidt lys, så du kan kombinere funktionalitet og respekt for miljøet. Spredt lys er perfekt til generel belysning.

 • Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Juster lysintensiteten med en lysdæmperkontakt (medfølger ikke). Dette gør lampen perfekt til at skabe den rette stemning til enhver lejlighed, om det er en hyggelig middag for to eller afslapning med familie og venner i stuen. Philips har testet en række væglysdæmpere, der har vist sig at være kompatible med vores LED-lys. Der findes en liste over kompatible dæmpere i download- og supportafsnittet.

 • Ekstremt lang levetid

  Ekstremt lang levetid

  En lyskilde du kan stole på. Philips LED-lyskilder giver en ekstrem lang levetid på mindst 20.000 timer (hvilket svarer til 20 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag) med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen. Det er godt at vide, at du ikke behøver at bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilde, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

 • High Power LED

  High Power LED

  LED-modulet er en unik løsning udviklet af Philips, der kombinerer 3 LED'er i en syntetisk aluminiumskal. Denne teknik giver en optimal lysudledning og en 100 % ensartet lysfarve.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Den LED belysningsteknologi, der anvendes i belysningsløsninger fra Philips, er yderst energieffektiv (et modul på 7,5 W producerer 350 lumen). Som resultat sparer hver enkelt lampe energi, hvilket hjælper forbrugerne med at skære ned på elregningen og bidrager til et bedre miljø. Hold øje med LED produkter fra Philips, hvis du er på udkig efter energibesparende og moderne belysningsløsninger til boligen.

 • Varm hvid lyseffekt

  Varm hvid lyseffekt

  Belys dit hjem med varme lyseffekter takket være den seneste LED innovation. Philips introducerer den nyeste generation af LED'er med varmt hvidt lys og høj effekt med en farvetemperatur på 2.700 Kelvin. Denne nyskabelse løfter vores belysningsløsninger til nye højder og lader dig kombinere elegance og atmosfære med lys- og energieffektivitet.

 • Høj lyskvalitet med stærk lyseffekt

  Et modul på 7,5 W producerer, hvad der svarer til en 40 W glødepære (350 Lumen) med stærk lyseffekt

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i