Pendel

  Giving light a new experience

  Betragt de rene linjer og den elegante geometriske enkelthed i 60'er-retrodesign med en gennemført moderne drejning – ekstreme futuristiske proportioner, der kun er gjort mulige pga. den nyeste belysningsteknologi.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Giving light a new experience

 • Spredt lyseffekt

  Spredt lyseffekt

  Det spredte lys oplyser dit rum med et varmt, hvidt lys, så du kan kombinere funktion med respekt for miljøet. Spredt lys er perfekt til generel belysning.

 • Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  De fleste LED-belysningsløsninger fra Philips LED kan dæmpes, hvilket betyder, at de kan justeres med en dæmperkontakt. Dæmperindikationen er altid omtalt på produktets emballage og i den medfølgende manual. De fleste LED-belysningsløsninger fra Philips kan dæmpes ved brug af en ekstern væglysdæmper (ekstraudstyr). Disse dæmpere er kompatible med elektroniske (kondensatorbaserede) transformere og LED-ballaster. Philips har testet en række væglysdæmpere, der har vist sig at være kompatible. Der findes en liste over kompatible dæmpere i download- og supportafsnittet.

 • Ekstremt lang levetid

  Ekstremt lang levetid

  En lyskilde du kan stole på. Philips LED-lamper giver en ekstrem lang levetid på mindst 20.000 timer (hvilket svarer til 20 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag) med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen. Det er godt at vide, at du ikke behøver at bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilde, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

 • High Power LED

  High Power LED

  LED-modulet er en unik løsning udviklet af Philips, der kombinerer 3 LED'er i en syntetisk aluminiumskal. Denne teknik giver optimal lyseffekt og en 100 % ensartet lysfarve.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Den LED belysningsteknologi, der anvendes i belysningsløsninger fra Philips, er yderst energieffektiv (et modul på 7,5 W producerer 350 lumen). Som resultat sparer hver enkelt lampe energi, hvilket hjælper forbrugerne med at skære ned på elregningen og bidrager til et bedre miljø. Hold øje med LED produkter fra Philips, hvis du er på udkig efter energibesparende og moderne belysningsløsninger til boligen.

 • Varm hvid lyseffekt

  Varm hvid lyseffekt

  Belys dit hjem med varme lyseffekter takket være den seneste LED innovation. Philips introducerer den nyeste generation af LED'er med varmt hvidt lys og høj effekt med en farvetemperatur på 2.700 Kelvin. Denne nyskabelse løfter vores belysningsløsninger til nye højder og lader dig kombinere elegance og atmosfære med lys- og energieffektivitet.

 • Højdejustering

  Højdejustering
 • Høj lyskvalitet med stærk lyseffekt

  Et modul på 7,5 W producerer, hvad der svarer til en 40 W glødepære (350 Lumen) med stærk lyseffekt

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i