Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/690793016/690793016_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Bordlampe

  Giving light a new experience

  Elegant og smart: Denne bordlampe i poleret, naturlig rullestensform oplyser et rum med stråler af varmt, hvidt lys. Et enestående kunstværk til dit hjem.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Giving light a new experience

 • Mulighed for valg af lysfarve ved installation

  Hvem siger, at man ikke kan vælge farve til sit LED-lys? Denne lampe introducerer hvidt lys, der kan indstilles, i en række udvalgte lamper. Du kan vælge din foretrukne lysfarve, lige fra varm hvid til kold hvid, når lampen installeres. Der er fire lysfarveindstillinger at vælge mellem: 2500, 2700, 3100, 3450 Kelvin. Når lysfarven er installeret, kan de fleste lamper dæmpes på almindelig vis med en væglysdæmper (medfølger ikke).

 • Spredt, varmt hvidt lys

  Spredt, varmt hvidt lys

  Denne lyskilde benytter den nyeste energibesparende lyskildeteknologi fra Philips, så du får en strøm af varmt, hvidt naturligt lys. Det spredte lys vil lyse dit rum op med et varmt hvidt lys, så du kan kombinere funktionalitet og respekt for miljøet. Spredt lys er perfekt til generel belysning.

 • Ekstremt lang levetid

  Ekstremt lang levetid

  En lyskilde, du kan stole på. Philips LED-lyskilder giver en ekstremt lang levetid på mindst 20.000 timer (hvilket svarer til 20 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Med LED-lyskilder fra Philips behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilder, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

 • Høj lyskvalitet med stærk lyseffekt

  Høj lyskvalitet med stærk lyseffekt

  Et LED-belysningsmodul på 7,5 W producerer, hvad der svarer til en 40 W glødepære (350 Lumen). Spar energi, og få stærk lyseffekt.

 • High Power LED

  High Power LED

  Denne lampes LED-modul er en unik løsning udviklet af Philips, der kombinerer 3 LED'er i et syntetisk aluminiumskabinet. Denne teknik giver en optimal lysudledning og en 100 % ensartet lysfarve.

 • Tænd/sluk-knap på produkt

  Tænd/sluk-knap på produkt

  Knappen er diskret indbygget i produktet, så du nemt kan tænde og slukke lyset.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Den LED-belysningsteknologi, der anvendes i belysningsløsninger fra Philips, er yderst energieffektiv (et modul på 7,5 W producerer 350 lumen). Som resultat sparer hver enkelt lampe energi, hvilket hjælper forbrugerne med at skære ned på elregningen og bidrager til et bedre miljø. Hold øje med LED-produkter fra Philips, hvis du er på udkig efter energibesparende og moderne belysningsløsninger til boligen.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i