• Skab det rette lys til øjeblikket

  Fransk stik

  69165/31/PF Find lignende produkter

  Klart, hvidt lys til at læse ved. En varmere tone til, når du leger med børnene. Du behøver ikke købe nye lamper for at bringe LivingAmbiance ind i dit hjem. Du skal bare tilslutte dine lamper, så fungerer de sammen med andre LivingAmbiance produkter.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Skab det rette lys til øjeblikket

 • Juster hver lampe individuelt eller i en kombination

  Juster hver lampe individuelt eller i en kombination

  Når den er tilsluttet andre Philips LivingAmbiance produkter, kan du skifte farve, lysdæmpe eller justere intensiteten af lamper med farvet lys og lysdæmpe lamper med hvidt lys.

 • Betjen dette og andre SmartLink-produkter med én fjernbetjening

  Betjen dette og andre SmartLink-produkter med én fjernbetjening

  Alle LivingAmbiance produkter betjenes via den samme intuitive fjernbetjening, som kan bruges til at lysdæmpe eller skifte farve på dine lamper – individuelt eller sammen – i enhver kombination, du ønsker. Du kan se, hvilke produkter der fungerer sammen, ved at se på emballagen eller selve produktet. Hvis der er et SmartLink-logo, betyder det, at produktet fungerer med andre SmartLink-produkter.

 • Tilslut en hvilken som helst lampe med almindelig hvid lyskilde til en LivingAmbiance fjernbetjening

  Tilslut LivingWhites-kontrolstikket til stikkontakten, og lampen vil fungere med andre LivingAmbiance-produkter. Dette giver dig mulighed for at betjene en lampe, du allerede har i hjemmet, med en LivingAmbiance-fjernbetjening og for at tilslutte den til andre LivingAmbiance-produkter. Du kan nu gøre din egen lampe til en del af systemet! Bemærk: Lampen, du tilslutter til LivingWhites-stikket må ikke have en berøringslysdæmper.

 • Lysdæmp din lampe med hvidt lys via fjernbetjeningen

  Du kan lysdæmpe dine lamper med en LivingAmbiance-fjernbetjening. Sørg for, at lyskilden i lampen kan lysdæmpes.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i