Pendel

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7120031ph/7120031ph_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Pendel

  Skab lys, du aldrig havde drømt om,

  Denne stilfulde Philips hue Beyond LED-pendellampe kombinerer stemningsskabende lys og varmt, hvidt arbejdslys i én lampe. Den kan forbindes til dit trådløse hjemmenetværk og giver øjeblikkelig og fuld kontrol over belysningen i dit hjem fra din smart-enhed. Se alle fordelene

 • Skab lys, du aldrig havde drømt om,

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Skab lys, du aldrig havde drømt om,

forbundet til dig

 • Styring via dine iOS- og Android-smartenheder

  Styring via dine iOS- og Android-smartenheder

  Synkroniser blot dit lys med din eksisterende Philips hue-bro. Når det er gjort, kan du styre lyset trådløst overalt i huset. Det være sig fra dagligstuen, spisebordet eller fra soveværelset, smartenheden kan styre alt lys, der er tilsluttet broen.

 • Få lamperne til at tænde og slukke, når du er væk hjemmefra

  Få lamperne til at tænde og slukke, når du er væk hjemmefra

  Få det til at se ud, som om du er hjemme, selv når du er væk. Indstil planlagte alarmer, eller brug timere til at tænde og slukke for lyset på faste eller vilkårlige tidspunkter. Med onlineadgang kan du også styre din hjemmebelysning direkte via app'en på din smart-enhed. Aktiver geofencing i app'en, så tænder og slukker lamperne automatisk, når du går ind og ud af huset. Praktisk og med ro i sindet - uanset hvor du er.

 • Altid opdateret

  Altid opdateret

  Philips hue er baseret på ZigBee, en sikker og pålidelig teknologi med et lavt strømforbrug til at styre lyset. Nye funktioner og forbedringer tilføjes med jævne mellemrum til systemet. Opdateringer til både software og firmware foretages trådløst og uden problemer direkte til dit hue-produkt.

 • Tilslut op til 50 hue-pærer og -lamper

  Tilslut op til 50 hue-pærer og -lamper

  Du kan tilslutte op til 50 pærer eller lamper til Philips hue-broen. Du skal blot begynde med ét af de tilgængelige startsæt og gå i gang med at tilføje Philips hue-produkter. Herefter kan du betjene lysene ved en berøring med fingeren med den intuitive Philips hue-app til iOS- og Android-smartenheder.

 • Få en dobbelt hue-oplevelse

  Få en dobbelt hue-oplevelse

  Læs og arbejd i overensstemmelse med, hvordan du har det. Uanset om du føler dig afslappet, energisk eller social anlagt, kan du opnå dette gennem kraften i lyset. hue Beyond har to uafhængige lyskilder – en opadvendt og en nedadvendt – så kan du skabe en uendelig blanding af farver, der stemmer overens med dit humør, og indstille en funktionel belysning til dit arbejde eller gøremål – alt sammen på samme tid.

 • Få det bedste funktionelle lys til at få dit arbejde gjort.

  Få det bedste funktionelle lys til at få dit arbejde gjort.

  Får det bedste funktionelle lys til alle dine gøremål. Læs, skriv, eller få arbejdet fra hånden med LED-lyskilden af høj kvalitet.

 • Skab en uendelig blanding af farver, der stemmer overens med dit humør.

  Skab en uendelig blanding af farver, der stemmer overens med dit humør.

  Vælg én farve, eller kombiner flere forskellige takket være de to uafhængige lyskilder for at skabe den perfekte atmosfære, der stemmer overens med dit humør, uanset om du føler dig afslappet, energisk eller nysgerrig.

 • Få meddelelser uden at blive distraheret

  Få meddelelser uden at blive distraheret

  Du kan indstille denne Philips hue-lyskilde til blidt at underrette dig om beskeder, opdateringer på sociale medier og anden kommunikation, som du modtager på din smartenhed, med et diskret signal med farvet lys. Skånsom for ikke at distrahere dig, men alligevel synlig nok til,  at du lægger mærke til det. hues lysmeddelelser er så behagelige , at du kan holde styr på dine indgående beskeder, når det passer dig.

 • Nem at betjene med intuitiv hue-app

  Nem at betjene med intuitiv hue-app

  Betjen dit lys ved en berøring med fingeren med den intuitive hue-app. Kontrollér hvert enkelt lys individuelt, opret og gem dine egne scener, eller brug lysopskrifterne til at få en optimal hue-oplevelse.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i