hue Go

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7146060ph/7146060ph_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  hue Go

  Lys til alle øjeblikke, uanset hvor du befinder dig

  hue Go er en bærbar lampe, der gør det muligt at bade ethvert øjeblik i hvidt lys, 16 millioner farver og naturlige, dynamiske effekter. Skab den rette stemning via produktbetjeningen, eller tilslut den til hue-broen for at få adgang til ekstra funktioner via din smartenhed. Se alle fordelene

 • Lys til alle øjeblikke, uanset hvor du befinder dig

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lys til alle øjeblikke, uanset hvor du befinder dig

med forbindelse til dig

 • Bærbar lampe, der kan forbedre stemningen i ethvert værelse

  Bærbar lampe, der kan forbedre stemningen i ethvert værelse

  Sæt lys på din dagligdag, og flyt rundt på det, som du har lyst. Philips hue Go er den mest alsidige belysning i dit hjem med en lyseffekt på op til 300 lumen. Når den er tilsluttet lysnettet, skal du bruge den til at farve dine vægge med op til 16 millioner farver, eller du kan vælge en hvilken som helst hvid nuance, fra varm til kold, fra fuld lysstyrke til dyb, dæmpet belysning. Tag den ud af stikkontakten, og så bliver hue Go et bærbart samlingspunkt, som du kan bære derhen, hvor du vil skabe den rette stemning og give dine aktiviteter den bedst mulige belysning. Leg med lys på din måde, hvor kun fantasien sætter grænser.

 • Intelligent batteristyring giver maksimal frihed

  Intelligent batteristyring giver maksimal frihed

  Lys rum op på nye, kreative måder, og bliv ved med at nyde godt af alle de tilslutningsmuligheder, du får med Philips hue. Philips hue Go får strøm fra et genopladeligt indbygget batteri, der kan køre i op til 3 timer efter 1,5 times opladning. Tag blot hue Go ud af stikkontakten, og placer den overalt i og omkring dit hjem. I bærbar tilstand kan hue Go også styres fuldt ud med din smartenhed. Den indbyggede intelligente batteristyring garanterer maksimal brug.

 • Brug kontrolknappen på produktet til at skifte lyseffekter

  Brug kontrolknappen på produktet til at skifte lyseffekter

  Du kan hurtigt og bekvemt styre Philips hue Go, selv uden din smartenhed ved hånden. Aktiver lysindstillingerne direkte ved at trykke på intelligent betjening på produktet. Vælg mellem 7 forskellige lyseffekter: funktionelt, varmt, hvidt lys, koldt, energigivende dagslys og 5 naturlige, dynamiske lyseffekter, der passer til dine helt særlige øjeblikke.

 • Gør de særlige øjeblikke endnu bedre med det rigtige lys

  Gør de særlige øjeblikke endnu bedre med det rigtige lys

  Philips hue Go indlejrer 5 patenterede naturlige, dynamiske effekter: Hyggeligt stearinlys, Søndagskaffe, Meditation, Den fortryllede skov, og Nateventyr. Hver dynamiske effekt har sit eget karakteristiske flow og sin egen blanding af farver til at skabe den rette stemning. Perfekt til en romantisk middag, et afslappende bad eller et zen-øjeblik.

 • Altid opdateret

  Altid opdateret

  Philips hue er baseret på ZigBee, en sikker og pålidelig teknologi med et lavt strømforbrug til at styre lyset. Nye funktioner og forbedringer tilføjes med jævne mellemrum til systemet. Opdateringer til både software og firmware foretages trådløst og uden problemer direkte til dit hue-produkt.

 • Tilslut op til 50 hue-pærer og -lamper

  Tilslut op til 50 hue-pærer og -lamper

  Du kan tilslutte op til 50 pærer eller lamper til Philips hue-broen. Du skal blot begynde med ét af de tilgængelige startsæt og gå i gang med at tilføje Philips hue-produkter. Herefter kan du betjene lysene ved en berøring med fingeren med den intuitive Philips hue-app til iOS- og Android-smartenheder.

 • 4 lysopskrifter til dine daglige aktiviteter

  Få det bedste lys til det, du foretager dig. Philips hue har fanget det optimale lys til dine daglige aktiviteter i 4 lysopskrifter. "Energize" bader dig i køligt og levende lys, så du får et vigtigt ekstra boost. "Concentrate" gør dig i stand til at fokusere og få dit arbejde gjort med finjusteret klart hvidt lys. "Read" giver et optimalt varmt hvidt lys, der ikke belaster øjnene – perfekt til rar læsning. "Relax" hjælper dig med at slappe af med et blødt skær af varmt, hvidt lys.

 • Brug timere og lysnotifikationer som hjælp til dine daglige rutiner

  Vågn op helt naturligt, så du får en frisk start på hver dag. Gør din soverytme mere rolig med den mest naturlige opvågning nogensinde. Denne Philips hue-lampe vækker dig på en blid og naturlig måde. Den gradvist stigende lysintensitet giver dig følelsen af at vågne op i sollys. Du kan også programmere timere eller sætte Philips hue til at give dig besked om indgående opkald, beskeder, opdateringer på sociale medier, vejret og anden relevant kommunikation, du modtager via din smartenhed.

 • Belysning, der forbindes til din musik, dit TV og dine spil

  Nyd lyseffekter, der er synkroniseret til din yndlingsmusik, udvid din Ambilight TV-oplevelse til hele værelset, eller løft din spiloplevelse op på et højere niveau med Philips hue-lamperne via tredjeparts-apps.

 • Styr belysningen fuldt ud fra din smartenhed med ekstra funktioner

  Tilslut denne Philips hue-lampe til hue-broen, og få det fulde overblik over alle belysningsmuligheder. Du kan styre hue-lampen trådløst fra enhver iOS- eller Android-enhed via Philips hue-app'en eller en hvilken som helst tredjeparts-app, som er udviklet til hue. Indstil timere, notifikationer, alarmer, geofencing til mindre iøjnefaldende sikkerhed, og synkroniser dem til dit underholdningssystem, så du får den fulde hue-oplevelse.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i