Disney
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717533416/717533416_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Disney

  Pendel

  Tænd for fantasien

  Denne lystige Philips og Disney Peter Plys-pendellampe gengiver alles yndlingsbjørn og hans venner i blide, beroligende farver. En nedhængende uro af sol og skyer lavet af blød filt opfanger lyset og underholder din baby. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Tænd for fantasien

 • Til børn

  Til børn

  Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sin foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn.

 • Ideel til almindelig belysning

  Ideel til almindelig belysning

  Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse er det perfekte samlingspunkt til at skabe en strøm af lys. Den giver den ideelle belysning til dit barns daglige rutiner.

 • Justerbar højde ved installation

  Denne pendel leveres med lange kabler for at give dig optimal fleksibilitet under installationen. Vælg den højde, der passer perfekt til dine behov.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i