Disney

Disney

Loftslampe

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717625316/717625316_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Disney

  Loftslampe

  Tænd for fantasien

  Denne magiske Flyvemaskiner hængende lampeuro fra Philips og Disney får dit barn til at genopleve morskaben fra filmen på loftet i værelset! Med yndlingsfigurerne, der flyver rundt i et varmt, hvidt LED-lys, bringer den farve og smil frem, selv når det er sengetid! Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 479,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Disney Loftslampe

Flyvemaskiner, blå, LED 717625316 Find lignende produkter

Tænd for fantasien

 • Til børn

  Til børn

  Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sin foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn.

 • Ideel til almindelig belysning

  Ideel til almindelig belysning

  Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse er det perfekte samlingspunkt til at skabe en strøm af lys. Den giver den ideelle belysning til dit barns daglige rutiner.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende alle farver i dit barns værelse.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne lyskilde tilbyder varmt hvidt lys for en hyggelig stemning.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i