2-i-1-projektor og natlampe

  2-i-1-projektor og natlampe

  Slå fantasien til

  Med denne Find Dory-projektor fra Philips og Disney kan både drenge og piger forvandle deres soveværelse til Dorys drømmeagtige blå verden. Det er den perfekte måde at genopleve Dorys legelystne rejse tilbage til sin familie med Nemo og alle de andre. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

2-i-1-projektor og natlampe

Find Dory, blå, LED 717699016 Find lignende produkter

Slå fantasien til

 • Til børn

  Til børn

  Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sin foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende alle farver i dit barns værelse.

 • Batteridrevet - 3 x AAA-batterier medfølger ikke

  Denne lyskilde drives af 3 AAA-batterier. Alle batterier af denne størrelse vil fungere. Bland ikke batterier af forskellig type, brug altid samme type. Batterierne følger ikke med i æsken.

 • Skaber en magisk atmosfære

  Denne bærbare lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse kombinerer en natlampe og en magisk billedprojektor. Natlampen får dit barn til at føle sig sikker om aftenen, mens projektoren gør dit barns foretrukne Disney-figurer levende på væggen eller i loftet. Denne unikke 2-i-1-lyskilde får sengerutiner og historiefortælling op på et højere niveau. Med kontakten på lampen kan du nemt skifte mellem natlampen og den magiske billedprojektor.

 • Ekstra billedhjul medfølger

  Denne lyskilde fra Philips og Disney leveres med 3 hjul, som hver består af 8 forskellige billeder, der kan stimulere dit barns fantasi.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i