2-i-1-projektor og natlampe

  Tænd for fantasien

  Denne Star Wars-natlampe og billedprojektor fra Philips fortryller dig med magisk historiefortælling. Tænd for en af filmrullerne for at projicere en af de 24 eventyrlige scener fra Star Wars op på loftet, og lad eventyret begynde. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

2-i-1-projektor og natlampe

Star Wars, sort, LED 717699916 Find lignende produkter

Tænd for fantasien

 • Til Star Wars-fans

  Til Star Wars-fans

  Denne Star Wars-lampe fra Philips til dit soveværelse skaber et miljø, som opmuntrer dig til at fordybe dig i eventyrlige og episke eventyr. Et sted, hvor du kan studere, slappe af og sove i selskab med din yndlingsfigur fra Star Wars. Denne lyskilde er designet med din sikkerhed for øje.

 • Skaber en eventyrlig stemning

  Skaber en eventyrlig stemning

  Denne bærbare Star Wars-lyskilde fra Philips til dit soveværelse kombinerer en natlampe og en magisk billedprojektor. Natlampen får dig til at føle dig sikker om natten, mens projektoren gør dine yndlingsfigurer fra Star Wars levende på væggen eller i loftet. Denne unikke 2-i-1-lyskilde får sengerutiner og historiefortælling op på et højere niveau. Med kontakten på lampen kan du nemt skifte mellem natlampen og den magiske billedprojektor.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne Philips-lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende farver i dit hjem.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne lyskilde tilbyder varmt hvidt lys for en hyggelig stemning.

 • Ekstra billedhjul medfølger

  Ekstra billedhjul medfølger

  Denne Star Wars-lyskilde fra Philips leveres med 3 hjul, som hver består af 8 forskellige billeder, der stimulerer din fantasi.

 • Batteridrevet - 3 x AA-batterier medfølger ikke

  Batteridrevet - 3 x AA-batterier medfølger ikke

  Denne lyskilde drives af 3 AA-batterier. Alle batterier af denne størrelse vil fungere. Bland ikke batterier af forskellig type, brug altid samme type. Batterierne følger ikke med i æsken.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i