Marvel Bordlampe

Avengers, blå, LED 717703516 Find similar products
 • Slå fantasien til

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717703516/717703516_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Marvel

  Bordlampe

  71770/35/16 Find similar products

  Denne holdbare og stødsikre Philips- og Marvel-skrivebordslampe spreder et køligt, hvidt lys, der er ideelt til at koncentrere sig, når du læser en bog eller laver lektier. Med fleksibel hals og nem at tænde er det den ideelle skrivebordslampe til dit barn. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Slå fantasien til

 • Til børn

  Til børn

  Denne lyskilde fra Philips og Marvel til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sine foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende alle farver i dit barns værelse.

 • Køligt hvidt lys, der sikrer optimal koncentration

  Køligt hvidt lys, der sikrer optimal koncentration

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne lyskilde giver et køligt, hvidt lys, der er optimalt til at koncentrere sig ved.

 • Ultimativ fleksibilitet

  Ultimativ fleksibilitet

  Med et fleksibelt hoved kan denne Philips- og Marvel-lampe trygt roteres i den ønskede retning og kaste lys, hvor det er nødvendigt.

 • Tænd/sluk-knap på produkt

  Tænd/sluk-knap på produkt

  Knappen er diskret indbygget i lyskilden, så du nemt kan tænde og slukke lyset.

 • Ideel belysning til dit barns skrivebord

  Denne Philips- og Marvel-lampe til dit barns børneværelse passer perfekt på et skrivebord. Den spreder et køligt, hvidt lys, der er ideelt til at koncentrere sig ved, når der skal læses bøger eller laves lektier. Den er lige ved hånden og nem at tænde, det ideelle lys til barnet i skolealderen.

 • Tilpasset optik for jævn lysfordeling

  Med tilpasset optik i denne Philips- og Marvel-bordlampe får du lys, der spredes og fordeles jævnt ud over barnets skrivebord. Det reducerer den ujævne belysning og blænding, der normalt fører til trætte øjne og generel træthed i øjnene.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

Recently viewed products

You might be interested in