Star Wars

  Star Wars

  Bordlampe

  Slå fantasien til

  Denne Star Wars-bordlampe fra Philips spreder et køligt, hvidt lys, der er ideelt, når du skal koncentrere dig om en bog eller dine lektier. Den viser eventyrene fra Star Wars og bliver derfor et flot blikfang på dit bord. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Star Wars Bordlampe

Star Wars, sort, LED 717709916 Find lignende produkter

Slå fantasien til

 • Til Star Wars-fans

  Til Star Wars-fans

  Denne Star Wars-lampe fra Philips til dit soveværelse skaber et miljø, som opmuntrer dig til at fordybe dig i eventyrlige og episke eventyr. Et sted, hvor du kan studere, slappe af og sove i selskab med din yndlingsfigur fra Star Wars. Denne lyskilde er designet med din sikkerhed for øje.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne Philips-lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende farver i dit hjem.

 • Tænd/sluk-knap på produkt

  Tænd/sluk-knap på produkt

  Knappen er diskret indbygget i lyskilden, så du nemt kan tænde og slukke lyset.

 • Ultimativ fleksibilitet

  Ultimativ fleksibilitet

  Med et fleksibelt hoved kan denne Star Wars-bordlampe fra Philips roteres i den ønskede retning og kaste lys, hvor man har brug for det.

 • Ideel belysning til dit skrivebord

  Denne lampe til dit soveværelse passer perfekt på et skrivebord. Den spreder et køligt, hvidt lys, der er ideelt, når du skal koncentrere dig om en bog eller dine lektier. Lige ved hånden og nem at tænde, så du føler dig tryg og godt tilpas om natten.

 • Køligt hvidt lys, der sikrer optimal koncentration

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne lyskilde giver et køligt, hvidt lys, der er optimalt til at koncentrere sig ved.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i