• Slå fantasien til

  Bordlampe

  71795/90/16 Find similar products

  Med denne Find Dory-lampe fra Philips og Disney kan både drenge og piger forvandle deres soveværelse til Dorys drømmeagtige blå verden. Det er den perfekte måde at genopleve Dorys legelystne rejse tilbage til sin familie med Nemo og alle de andre. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Slå fantasien til

 • Til børn

  Til børn

  Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sin foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende alle farver i dit barns værelse.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne lyskilde tilbyder varmt hvidt lys for en hyggelig stemning.

 • Ideel belysning til dit skrivebord

  Denne lampe til dit soveværelse passer perfekt på et skrivebord. Den spreder et køligt, hvidt lys, der er ideelt, når du skal koncentrere dig om en bog eller dine lektier. Lige ved hånden og nem at tænde, så du føler dig tryg og godt tilpas om natten.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

Recently viewed products

You might be interested in