Bordlampe

  Tænd for fantasien

  Denne Star Wars-bordlampe fra Philips viser de ikoniske stormtropper. Denne kompakte bordlampe kan let placeres ved sengen eller på et bord, hvor den skaber en episk og eventyrlig stemning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Tænd for fantasien

 • Til Star Wars-fans

  Til Star Wars-fans

  Denne Star Wars-lampe fra Philips til dit soveværelse skaber et miljø, som opmuntrer dig til at fordybe dig i eventyrlige og episke eventyr. Et sted, hvor du kan studere, slappe af og sove i selskab med din yndlingsfigur fra Star Wars. Denne lyskilde er designet med din sikkerhed for øje.

 • Ideel lyskilde til dit natbord eller skrivebord

  Ideel lyskilde til dit natbord eller skrivebord

  Denne lampe til dit soveværelse passer perfekt på et natbord eller skrivebord. Den spreder et blødt, varmt hvidt lys, der er ideelt til læsning eller lektielæsning. Lige ved hånden og nem at tænde, så du føler dig tryg og godt tilpas om natten.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne Philips-lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende farver i dit hjem.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne lyskilde tilbyder varmt hvidt lys for en hyggelig stemning.

 • Tænd/sluk-knap på kabel

  Tænd/sluk-knap på kabel

  Knappen er diskret indbygget i kablet, så du nemt kan tænde og slukke lyset.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i