LightStrip Plus med EU/UK-sokkel FFP

  Giv lyset form på din måde

  Den mest fleksible lyskilde, man kan forestille sig. Form den, fastgør den på enhver overflade, og udvid den op til 10 meter med forlængelser på 1 meter. Tilslut den til Philips hue-broen, og betjen den med din smartphone eller tablet.

 • Giv lyset form på din måde

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Giv lyset form på din måde

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hue LightStrip Plus med EU/UK-sokkel FFP

Giv lyset form på din måde

 • 2 meter fleksibelt lys, der kan forlænges og forkortes i størrelse

  2 meter fleksibelt lys, der kan forlænges og forkortes i størrelse

  hue LightStrip Plus er den mest fleksible lyskilde, man kan tænke sig. Den leveres med en aftagelig strømadapter, der letter installationen. Du kan stort set forme båndet, som du vil, og fastgøre det til alle faste underlag med tapen på bagsiden. Hvis det er nødvendigt, kan du klippe din hue LightStrip Plus til i størrelse ved saksemarkeringerne. Integrer LightStrip Plus i møblementet, under køkkenskabe, eller fremhæv arkitektoniske detaljer med blødt, indirekte lys. hue LightStrip Plus er den mest alsidige og robuste lyskilde til at gøre rummet levende.

 • Høj lyseffekt til funktionel og dekorativ brug

  Høj lyseffekt til funktionel og dekorativ brug

  Med en høj effekt på 1600 lumen og fantastisk lysdækning i dens samlede længde giver hue LightStrip Plus tilstrækkeligt lys til at kunne anvendes både som dekorativ og funktionel lyskilde.

 • Leg med varmt til køligt, hvidt lys og 16 millioner farver

  Leg med varmt til køligt, hvidt lys og 16 millioner farver

  Leg med lyset, og vælg blandt 16 millioner farver i hue-app'en, der tilpasser lyset til dit humør. Philips hue LightStrip Plus giver dig fuld farvekonsistens fra første til sidste forlængelse. Brug et favoritbillede, og genoplev netop det særlige øjeblik med glimt af lys. Gem dine foretrukne lysindstillinger, og hent dem, når du ønsker det, med et tryk med en finger.

 • Synkroniser dine Philips hue-lyskilder med film og musik

  Synkroniser dine Philips hue-lyskilder med film og musik

  Udvid din TV-oplevelse til hele rummet, eller bring din spilleoplevelse op på næste niveau. Download en tredjeparts-app, og oplev de fantastiske ting, du kan gøre med Philips-hue. Eller synkroniser lyset med din yndlingsmusik, og nyd hver eneste rytme fuldt ud. Lav ethvert rum om til et dansegulv, og se, hvordan lyset reagerer på musikken. Download én af tredjeparts-app'erne, og sæt skub i festen med Philips hue.

 • Varmt, hvidt til køligt, klart dagslys

  Varmt, hvidt til køligt, klart dagslys

  Find den rette stemning til ethvert øjeblik med et spektrum af smukt, naturligt hvidt lys. Brug app'en til at indstille en hvilken som helst nuance af hvidt lys, fra køligt, energigivende dagslys til afslappende, varmt hvidt lys. Tag styringen, og skab stemningen. Ikke alt for klart. Ikke alt for mørkt. Helt perfekt.

 • Få energi, koncentrer dig, læs og slap af med lys

  Få energi, koncentrer dig, læs og slap af med lys

  Lys påvirker vores humør, adfærd, opmærksomhed og rutiner. Med app'en kan du indstille det lys, der er optimalt for dig i øjeblikket. Philips hue hjælper dig med at få energi, koncentrere dig, læse og slappe af. Gør dine daglige rutiner til øjeblikke, du kan nyde. Opnå en anderledes følelse. Få det bedre.

 • Betjen lyset, uanset hvor du er

  Betjen lyset, uanset hvor du er

  Du kan fjernbetjene lyskilderne, uanset hvor du er. Kontroller, om du har glemt at slukke for lyskilderne, inden du forlod hjemmet, og tænd dem, hvis du arbejder sent. Med geofencing-teknologien kan dine lyskilder endda byde dig velkommen hjem eller slukke automatisk, når du forlader hjemmet. Det hele handler om at forenkle dit liv og give dig ro i sindet på smarte og nyttige måder.

 • Læg planer for lys med nem hjemmeautomatisering

  Læg planer for lys med nem hjemmeautomatisering

  Philips hue kan få det til at se ud, som om du er hjemme, når du ikke er, ved hjælp af planlægningsfunktionen i Philips hue-app'en. Indstil lyskilderne til at tænde på et forudindstillet tidspunkt, så lyset er tændt, når du kommer hjem. Du kan endda indstille rummene til at tænde på forskellige tidspunkter. Og du kan naturligvis lade lyskilderne slukke gradvist om aftenen, så du aldrig skal være bekymret for, om du har ladet lyset være tændt.

 • Betjen lyset på din egen måde

  Betjen lyset på din egen måde

  Tilslut Philips Hue-pærerne til bridgen, og gå på opdagelse i de uendelige muligheder. Betjen belysningen fra din smartphone eller tablet via Philips Hue-app'en, eller monter kontakter i systemet for at aktivere belysningen. Indstil timere, beskeder, alarmer og meget mere for at få den fulde Philips Hue-oplevelse.

 • Tilslut op til 50 Philips hue-lyskilder

  Tilslut op til 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan tilslutte op til 50 lys og 10 tilbehørsdele til en Philips Hue bridge (medfølger ikke). Begynd blot med et af de tilgængelige startsæt eller en separat bridge, og tilføj Philips Hue-produkter. Herefter kan du betjene lyset med et fingerstrøg med den intuitive Philips Hue-app. Philips Hue er baseret på ZigBee, en strømbesparende, sikker og pålidelig teknologi til betjening af lyset. Nye funktioner og forbedringer føjes konstant til systemet. Opdateringer til både software og firmware foretages trådløst og problemfrit direkte i dine Philips Hue-produkter.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i