Tilbehør

  Lys, hvor du har brug for det

  Gør din belysning derhjemme personlig. Denne stilfulde, bærbare bordlampe fra Philips kan tilpasses og vise dine yndlingsfotos eller -billeder, mens den lyser. Den er batteridrevet og let, så den er nem at flytte rundt, lige hvor det passer dig derhjemme. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lys, hvor du har brug for det

Praktisk, bærbar lyskilde til hjemmet

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne Philips-lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende farver i dit hjem.

 • Tænd/sluk-knap på produkt

  Tænd/sluk-knap på produkt

  Knappen er diskret indbygget i lyskilden, så du nemt kan tænde og slukke lyset.

 • Let og bærbar, fuldstændig fleksibel

  Denne bærbare lyskilde er batteridrevet og let og kan anvendes overalt i hjemmet. Oplys vanskeligt tilgængelige områder som f.eks. mørke hjørner, trappeopgange og korridorer, eller suppler den generelle loftsbelysning. Fungerer fint som læselampe eller natlampe med et elegant design, der fuldender enhver indretning.

 • Der kræves ingen ledninger eller stikkontakter – du får fuldstændig frihed

  Pga. batteridriften er der ingen ledninger, du kan falde over, eller som skæmmer indretningen. Og da du ikke har brug for en stikkontakt, kan du placere lampen, lige hvor du har brug for lys. Den er praktisk og klar til brug med det samme.

 • Vis dine yndlingsbilleder med lys

  Det er nemt og sjovt at vise dine yndlingsbilleder. Udskriv det billede, du vil bruge, på standard printerpapir ved hjælp af onlineskabelonen. Placer det så i mellemrummet bag glasset med billedets forside udad.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i