Tilbehør

  Slå fantasien til

  Med denne Disney Find Dory-lommelygte fra Philips kan både drenge og piger forvandle deres soveværelse til Dorys drømmeagtige blå verden. Det er den perfekte måde at genopleve Dorys legelystne rejse tilbage til sin familie med Nemo og alle de andre. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Slå fantasien til

 • Til børn

  Til børn

  Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sin foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn.

 • Batteridrevet - 2 x AAA-batterier medfølger ikke

  Batteridrevet - 2 x AAA-batterier medfølger ikke

  Denne lyskilde drives af 2 AAA-batterier. Alle batterier af denne størrelse vil fungere. Bland ikke batterier af forskellig type, brug altid samme type. Batterierne følger ikke med i æsken.

 • Kan installeres på væg eller i loft

  Kan installeres på væg eller i loft

  Installer denne lampe som væg- eller loftslampe, præcis som du ønsker.

 • Slidstærk og stødsikker

  Denne lampe er holdbar, stødsikker, uden skarpe kanter og fremstillet af holdbart materiale. Og så sørger den for, at dine børn har fantasifulde øjeblikke uden bekymringer.

 • Tryk for at tænde og slukke lyskilden

  Tryk blot på lyskilden for at tænde eller slukke den. Lyskilden slukker automatisk efter 15 minutter for at spare på batteriet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i