Circular

Cirkelformet energibesparende pære

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8711500315274/8711500315274_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Circular

  Cirkelformet energibesparende pære

  Meget effektiv cirkelformet lyskilde

  Energibesparende cirkelformede lyskilder fra Philips har en speciel form til specielle anvendelser. De er lave, så de passer ind lavtplacerede steder og udsender samtidigt et ekstra kraftigt lys. Opnå besparelser på op til 80 % både økonomisk og energimæssigt. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Circular Cirkelformet energibesparende pære

24 W (118 W), E27, Varm hvid, Kan ikke dæmpes 8711500315274 Find lignende produkter

Meget effektiv cirkelformet lyskilde

Fremragende lysspredning

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Denne pære bruger op til 80 % mindre energi end traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Lang levetid - holder op til 6 år

  Lang levetid - holder op til 6 år

  Energibesparende pærer fra Philips er designet til at holde. Med en levetid på op til 6 år undgår du besværet og omkostningerne ved udskiftning af pærer hele tiden, og samtidig sparer du energi år efter år.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i