Genie Energibesparende stikpære

5 W (27 W), E27-sokkel, Varm hvid 8711500801173 Find similar products
 • Lille, kraftig og smuk pære

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8711500801173/8711500801173_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Genie

  Energibesparende stikpære

  8711500801173 Find similar products

  Udgiften til denne energibesparende stavpære fra Philips er betalt tilbage i løbet af det første år og reducerer fortsat elregningen længe efter. Den er lille nok til at passe i de fleste lamper, hvor den udsender et varmt, klart lys på ethvert sted i hjemmet. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Lille, kraftig og smuk pære

Kompakt klart lys i høj kvalitet

 • Stærkt lys i kompakt design

  Stærkt lys i kompakt design

  Denne energibesparende lyspære fra Philips er lille nok til at passe fint ind, der hvor du har brug for ekstra stærkt lys i hjemmet. Ideel til smalle lamper.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Denne pære bruger op til 80 % mindre energi end traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Lang levetid - holder op til 10 år

  Lang levetid - holder op til 10 år

  Energibesparende pærer fra Philips er designet til at holde. Med en levetid på op til 10 år undgår du besværet og omkostningerne ved udskiftning af pærer hele tiden, og samtidig sparer du energi år efter år.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Recently viewed products

You might be interested in