Economy Energisparepære med spiralsokkel

8 W (45 W), E14-sokkel, Varm hvid 8718291217992 Find similar products
 • Brug lidt, spar meget

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291217992/8718291217992_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Economy

  Energisparepære med spiralsokkel

  8718291217992 Find similar products

  Denne Philips Economy lyspære er det mest økonomiske valg, når du har brug for en almindelig energibesparende pære i et kompakt design. Den holder op til 6 år og giver en besparelse på op til 80 % både energimæssigt og økonomisk. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Brug lidt, spar meget

Kvalitet fra Philips til en fair pris

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Denne pære bruger op til 80 % mindre energi end traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Lang levetid - holder op til 6 år

  Lang levetid - holder op til 6 år

  Energibesparende pærer fra Philips er designet til at holde. Med en levetid på op til 6 år undgår du besværet og omkostningerne ved udskiftning af pærer hele tiden, og samtidig sparer du energi år efter år.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Recently viewed products

You might be interested in