Trykkontakt

  Genfind dine yndlingsscener

  Philips Hue Tap er den første trådløse, intelligente kontakt, der gør det muligt at betjene Philips Hue-lamper ved hjælp af berøring. Slut kontakten til din Philips Hue bridge, og betjen 4 forskellige Philips Hue-lyssætninger uden at bruge din smart-enhed.

 • Genfind dine yndlingsscener

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Genfind dine yndlingsscener

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Genfind dine yndlingsscener

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Genfind dine yndlingsscener

drevet af din berøring

 • 4 knapper til at aktivere 4 forskellige scener

  4 knapper til at aktivere 4 forskellige scener

  Du kan forudindstille 4 foretrukne Philips hue-lysindstillinger i Philips hue-trykkontakten. Vælg en scene, du selv har skabt, én af de scener, som Philips har skabt for dig, eller programmér en knap, der slukker alle lyskilder. Du kan nemt lave den ønskede konfiguration med Philips hue-app'en. Det er alt sammen op til dig.

 • Placer den hvor som helst, du har brug for en lyskontakt

  Placer den hvor som helst, du har brug for en lyskontakt

  Philips hue-trykkontakten kan placeres og bruges overalt i hjemmet – fra at være monteret på væggen ved hoveddøren til at sidde ved siden af din foretrukne lænestol eller endda på natbordet. Philips hue-trykkontakten er en måde at lave funktionel, dag-til-dag-tilsluttet belysning endnu mere praktisk. Da den er trådløs, kan du placere den hvor som helst, du ønsker det, med skruer eller tape på bagsiden af kontakten.

 • Trådløs kontakt og fjernbetjening i én

  Trådløs kontakt og fjernbetjening i én

  Med Philips hue-trykkontakten har du altid dine yndlingsscener inden for rækkevidde. Den kan vrides ud af bagpladen, så du også kan bruge Philips hue-trykkontakten som en komfortabel fjernbetjening.

 • Kinetisk energi - batterier er ikke nødvendige

  Kinetisk energi - batterier er ikke nødvendige

  Philips hue-trykkontakten anvender kinetisk energi og aktiveres af en berøring. Der er således ikke behov for batterier. Det betyder, at Philips hue-trykkontakten har et bemærkelsesværdigt strømforbrug på nul watt, hvilket gør den smartere, grønnere, uden batteriaffald og problemfri.

 • Tilslut op til 50 Philips hue-lyskilder

  Tilslut op til 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan tilslutte op til 50 lys og 10 tilbehørsdele til en Philips Hue bridge (medfølger ikke). Begynd blot med et af de tilgængelige startsæt eller en separat bridge, og tilføj Philips Hue-produkter. Herefter kan du betjene lyset med et fingerstrøg med den intuitive Philips Hue-app. Philips Hue er baseret på ZigBee, en strømbesparende, sikker og pålidelig teknologi til betjening af lyset. Nye funktioner og forbedringer føjes konstant til systemet. Opdateringer til både software og firmware foretages trådløst og problemfrit direkte i dine Philips Hue-produkter.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i