Lysdæmperkontakt

  Lysdæmperkontakt

  Den hurtigste måde at dæmpe dine hue-lyskilder på

  Philips Hue dimmer switch er en batteridrevet lysdæmper til Philips Hue-systemet. Slut den til din Philips Hue bridge, konfigurer via app’en, og betjen Philips Hue-lyssætningen uden at bruge din smart-enhed.

 • Den hurtigste måde at dæmpe dine hue-lyskilder på

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Den hurtigste måde at dæmpe dine hue-lyskilder på

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Den hurtigste måde at dæmpe dine hue-lyskilder på

Fra hvor som helst

 • Dæmp dine Philips hue-lamper

  Slut en Philips Hue dimmer switch til din Philips Hue bridge, konfigurerer den via app'en, og betjen din foretrukne Philips Hue-belysning uden brug af din smart-enhed. Du kan tænde og slukke for lyset eller dæmpe din foretrukne belysning til den rette lysstyrke uden problemer.

 • Placer den hvor som helst, du har brug for en lyskontakt

  Den batteridrevne Hue dimmer switch kan bruges som en almindelig vægkontakt. Du kan placere den hvor som helst, du ønsker det, med skruer eller tapen på bagsiden af kontakten. Det er en hurtig og enkel installation uden ledninger og andet besvær.

 • Trådløs kontakt og fjernbetjening i én

  Kontakten er magnetisk og kan tages af bagsiden. Dette giver dig mulighed for også at bruge Philips Hue dimmer switch som fjernbetjening til lyset med en indendørs rækkevidde på op til 12 meter.

 • Batteridrevet, så du nemmere kan finde en placering til den i hjemmet

  Philips Hue dimmer switch er batteridrevet, så opsætningen er nem og hurtig.

 • Tilslut op til 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan tilslutte op til 50 lys og 10 tilbehørsdele til en Philips Hue bridge (medfølger ikke). Begynd blot med et af de tilgængelige startsæt eller en separat bridge, og tilføj Philips Hue-produkter. Herefter kan du betjene lyset med et fingerstrøg med den intuitive Philips Hue-app. Philips Hue er baseret på ZigBee, en strømbesparende, sikker og pålidelig teknologi til betjening af lyset. Nye funktioner og forbedringer føjes konstant til systemet. Opdateringer til både software og firmware foretages trådløst og problemfrit direkte i dine Philips Hue-produkter.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i