Hvid atmosfære

  Lys til dine øjeblikke

  Inkluder en hvid Philips hue-stemningspære i dit Philips hue-system og føl dig bedre tilpas med naturligt hvidt lys, der hjælper dig til at vågne op, få energi, koncentrere dig, læse og slappe af. Tilslut den til Philips hue-broen og betjen den på din måde. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hue Hvid atmosfære

Én pære, B22, 9, 5 W 8718696548813 Find lignende produkter

Lys til dine øjeblikke

Fra solopgang til solnedgang

 • Varmt, hvidt til køligt, klart dagslys

  Varmt, hvidt til køligt, klart dagslys

  Find den rette stemning til ethvert øjeblik med et spektrum af smukt, naturligt hvidt lys. Brug app'en til at indstille en hvilken som helst nuance af hvidt lys, fra køligt, energigivende dagslys til afslappende, varmt hvidt lys. Tag styringen, og skab stemningen. Ikke alt for klart. Ikke alt for mørkt. Helt perfekt.

 • Få energi, koncentrer dig, læs og slap af med lys

  Få energi, koncentrer dig, læs og slap af med lys

  Lys påvirker vores humør, adfærd, opmærksomhed og rutiner. Med app'en kan du indstille det lys, der er optimalt for dig i øjeblikket. Philips hue hjælper dig med at få energi, koncentrere dig, læse og slappe af. Gør dine daglige rutiner til øjeblikke, du kan nyde. Opnå en anderledes følelse. Få det bedre.

 • Vågn op stille og roligt til din personlige solopgang

  Vågn op stille og roligt til din personlige solopgang

  Gør din søvnrutine lettere, og vågn stille og roligt op til en frisk start hver dag. Philips hue hjælper dig med at komme ud af sengen på en behagelig måde. Den gradvist stigende lysintensitet giver dig en følelse af, at du vågner op naturligt sammen med sollyset – snarere end den bratte opvågning ved et vækkeur, der ringer.

 • Tilslut op til 50 Philips hue-lyskilder

  Tilslut op til 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan slutte op til 50 lyskilder og 7 hue-lysdæmperkontakter til Philips hue-broen (medfølger). Begynd blot med et af de tilgængelige startsæt, og gå i gang med at tilføje Philips hue-produkter. Herefter kan du betjene lyset med et fingerstrøg med den intuitive Philips hue-app til intelligente iOS- og Android-enheder. Philips hue er baseret på ZigBee, en strømbesparende, sikker og pålidelig teknologi til betjening af lyset. Nye funktioner og forbedringer føjes konstant til systemet. Opdateringer til både software og firmware foretages trådløst og problemfrit direkte i dit Philips hue-produkt

 • Gør dig klar til dagen

  Gør dig klar til dagen

  Spring morgenkaffen over, og gør dig klar til dagen med køligt, klart hvidt dagslys, der hjælper dig til at få energi i krop og sind. Perfekt til de øjeblikke, hvor du har brug for en kickstart, eller når dine batterier er ved at løbe tør.

 • Læs en god bog

  Læs en god bog

  Fortab dig i dine foretrukne romaner i flere timer med Philips hue. Det giver dig det rette, hvide lys til en perfekt læsestund.

 • Slap af med varmt, hvidt lys

  Slap af med varmt, hvidt lys

  Læg fødderne op, og slap af med et blødt skær af hvidt lys til den perfekte afslutning på dagen. Afslappende hvidt lys hjælper dig med at slappe af om aftenen og sove bedre om natten.

 • Hold fokus

  Hold fokus

  Hold fokus med finjusteret, klart hvidt lys. Den bedste måde at få tingene gjort hurtigt og effektivt uden forstyrrelser, uanset om du studerer til en eksamen, arbejder hjemmefra, eller finder det tøj, som klæder dig bedst.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i