Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696562802/8718696562802_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Spot

  Det er det, som er indeni, der gør forskellen

  Denne LED-spot har et smukt design med genkendelige dimensioner og er den perfekte bæredygtige erstatning for en traditionel halogenspot. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Spot

4, 6W (50W), GU10, Køligt hvidt, Kan ikke dæmpes 8718696562802 Find lignende produkter

Det er det, som er indeni, der gør forskellen

Perfekt erstatning for halogenspot

 • Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED-lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Køligt hvidt lys

  Denne pære har en farvetemperatur på 4000 K og giver et køligt, energigivende lys, der er perfekt til at skabe en indbydende stemning for venner på besøg eller til at slappe af med en god bog.

 • Har samme form og størrelse som en halogenreflektorpære

  Med sit smukt formede design og de velkendte mål er dette en moderne belysning med LED-reflektor. Den perfekte, bæredygtige erstatning for traditionelle halogenreflektorer.

 • Øjeblikkeligt lys, når du tænder

  Der er ingen grund til at vente: Philips LED-lyskilder yder deres fulde lysstyrkeniveau, så snart de tændes. Ved blot at tænde på kontakten opnår rummet fuld lysstyrke. Der er ingen langsom opstarts- eller ventetid.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  LED-teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Perfekt til effektbelysning og generelle belysningsformål

  Denne LED-spot er en moderne belysning med et velkendt, ekstra lysudbytte (60 grader) i vidvinkel, som er velegnet både til effektbelysning og generelle belysningsformål. Den kan bruges i forsænkede dåser og følgebelysningsarmaturer og er ideel til brug i køkkener, køkken-ø-belysning, daglig- og spisestuer.

 • Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i