LED

Reflektor

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696578551/8718696578551_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Reflektor

  Robust indirekte LED-belysning med en fokuseret stråle

  Denne retningsbestemte LED-lyskilde udsender en fokuseret stråle af varmt hvidt lys, og det er en fremragende erstatning for traditionelle reflektorlyskilder. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 59,95

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Reflektor

2, 7 W (40 W), E27, Varm hvid, Kan ikke dæmpes 8718696578551 Find lignende produkter

Robust indirekte LED-belysning med en fokuseret stråle

Undgå besværet med at skifte lyskilder

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED-lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Ægte glødepærelignende varmt hvidt lys

  Ægte glødepærelignende varmt hvidt lys

  Denne pære har en farvetemperatur på 2700 K og giver en varm, rolig stemning, perfekt til afslapning. Dette 2700 K lys er ideelt til belysningsdesign i hjemmet

 • Har samme form og størrelse som halogenspots

  Har samme form og størrelse som halogenspots

  Med sit smukt formede design og de velkendte mål er dette en moderne LED-kapselpære. Den perfekte, bæredygtige erstatning for traditionelle halogenspots.

 • Øjeblikkeligt lys, når du tænder

  Øjeblikkeligt lys, når du tænder

  Der er ingen grund til at vente: Philips LED-lyskilder yder deres fulde lysstyrkeniveau, så snart de tændes. Ved blot at tænde på kontakten opnår rummet fuld lysstyrke. Der er ingen langsom opstarts- eller ventetid.

 • Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet med ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED-teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Perfekt til effektbelysning

  Perfekt til effektbelysning

  Denne LED-reflektorlyskilde er en moderne belysning med et velkendt lysudbytte (36 grader) i vidvinkel, som er velegnet både til effektbelysning og generelle belysningsformål. Den kan bruges i forsænkede dåser og følgebelysningsarmaturer og er ideel til brug i køkkener, køkken-ø-belysning, daglig- og spisestuer.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i