LED

Kapsel (kan dæmpes)

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696578636/8718696578636_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Kapsel (kan dæmpes)

  En velkendt lysstråle kombineret med et nyskabende design

  Denne LED-kapsel giver et klart, hvidt, dæmpbart lys til generel brug og skal anvendes med 12-volts armaturer. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 99,95

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Kapsel (kan dæmpes)

2 W (20 W), G4, Varm hvid, Kan dæmpes 8718696578636 Find lignende produkter

En velkendt lysstråle kombineret med et nyskabende design

Undgå besværet med at skifte kapsler

 • Ægte glødepærelignende varmt hvidt lys

  Ægte glødepærelignende varmt hvidt lys

  Denne pære har en farvetemperatur på 2700 K og giver en varm, rolig stemning, perfekt til afslapning. Dette 2700 K lys er ideelt til belysningsdesign i hjemmet

 • Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet med ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED-teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED-lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Lys hele vejen rundt

  Takket være dens innovative designform af vintage-typen forhindrer denne LED-pære de skygger, der normalt fremkommer i lysstrålespredningskanten. Resultatet? Et naturligt, varmt hvidt lys hele vejen rundt.

 • Kan dæmpes

  Denne pære kan bruges med de fleste lysdæmpere til at skabe den ønskede stemning med ubesværet dæmpning ned til 10 % af det fulde lysniveau. Kontroller kompatibilitetsskemaet for lysdæmpning for at sikre dig, at den pågældende lysdæmper kan bruges med denne pære.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i